Σταθερή συνεργασία Wolf Lubricants – WRC
Wolf Lubricants - WRC

Σταθερή συνεργασία Wolf Lubricants – WRC

H Wolf στοχεύει στην ανάπτυξη λύσεων λίπανσης αιχµής που θέτουν νέα πρότυπα απόδοσης και βιωσιµότητας για τη βιοµηχανία µηχανοκίνητου αθλητισµού.

Πολυετή επέκταση της συνεργασίας με την WRC Promoter υπέγραψε η Wolf Lubricants, προκειμένου να συνεχίσει να είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Λιπαντικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA και του FIA Junior WRC.

Η επέκταση αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας, όπως τονίσθηκε αρμοδίως, ενισχύει το όραμα της μάρκας λιπαντικών να συνεχίσει να αποτελεί κινητήρια δύναμη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η βελγική εταιρεία λιπαντικών εντάχθηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC) ως Επίσημος Συνεργάτης το 2019, εισάγοντας τα προϊόντα της στο πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στον κόσμο για τα αυτοκίνητα παραγωγής. Έκτοτε, η Wolf συνεργάστηκε στενά με το Junior WRC για να δημιουργήσει ειδικά συνδυασμένα προϊόντα που βοηθούν τα σχολαστικά κατασκευασμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα να αποδίδουν στον μέγιστο βαθμό σε μερικές από τις πιο δύσκολες συνθήκες εκτός δρόμου. Η επιτυχημένη εφαρμογή σε συνθήκες ράλι έδωσε τη δυνατότητα στην Wolf να διαθέσει στο κοινό το προϊόν «Racing Line», έτσι ώστε όλα τα οχήματα παγκοσμίως, να επωφελούνται από τα προσεκτικά αναμεμειγμένα στοιχεία του.

Η εταιρεία με έδρα το Βέλγιο ιδρύθηκε το 1955 και έχει γίνει ένα από τα κορυφαία ονόματα του κλάδου. Ειδικεύεται σε εξελιγμένα και υψηλής ποιότητας λιπαντικά, που πληρούν και συχνά υπερβαίνουν τα πιο πρόσφατα βιομηχανικά πρότυπα, τα οποία είναι εγκεκριμένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο.

Ο Yves Decat, Επικεφαλής Παγκόσμιου Μάρκετινγκ της Wolf Lubricants, πρόσθεσε: «Έπειτα από πέντε επιτυχημένες σεζόν, δεν μπορούμε παρά να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσουμε την επόμενη φάση της συνεργασίας μας. Τώρα ανυπομονούμε να βασιστούμε στη συνεχή προσπάθεια της Wolf για ακρίβεια και αριστεία για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να καλλιεργούμε νεαρά ταλέντα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στόχος μας είναι να είμαστε μια κινητήρια δύναμη που ενισχύει την εμπειρία του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόσο για τους οπαδούς όσο και για τους ανταγωνιστές και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε  μέρος του μέλλοντος αυτού του συναρπαστικού αθλήματος. Η Wolf Lubricants είναι μία αφοσιωμένη μάρκα που επιδιώκει την πρόοδο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ