Ανανεωμένη ιστοσελίδα FI.BA
FIBA

Ανανεωμένη ιστοσελίδα FI.BA

Με πιο φρέσκια και µοντέρνα εµφάνιση, η ελληνική εταιρεία ανανέωσε την ιστοσελίδα της, προσφέροντας στους συνεργάτες της µία ολοκληρωµένη εικόνα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 Η εταιρεία FI.BA ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1991, αποκλειστικά με την εμπορία φίλτρων για κάθε τύπο οχημάτων. Από το 2013 εμπλούτισε την γκάμα της με εξαρτήματα για το σύστημα φρένων (τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες). Διαρκώς διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με πολλές κατηγορίες ανταλλακτικών, όπως αντλίες νερού, πλατό και εξωτερικούς ιμάντες.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας, www.fiba.gr, ανανεώθηκε πρόσφατα και διαθέτει ένα πιο σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Εκεί, περιλαμβάνονται ενδιαφέροντα στοιχεία για την εταιρεία, τη φιλοσοφία της και τα χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον κλάδο.

Επιπλέον, παρουσιάζονται τα προϊόντα που διαθέτει η FI.BA στην ελληνική αγορά. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Με εύκολη πλοήγηση, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλα τα νέα της εταιρείας και να κατεβάσει το διαφημιστικό υλικό που είναι διαθέσιμο.

Ακόμη, το ανανεωμένο website προσφέρει άμεση πρόσβαση στον ηλεκτρονικό κατάλογο B2B της FI.BA, όπου οι συνεργάτες της εταιρείας θα βρουν όλα τα προϊόντα, μαζί με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους, όπως και αντιστοιχίες πολλών εταιρειών. Επίσης, στον Β2Β κατάλογο, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να καταχωρίσουν εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες τους.


Μέσα από την ανανεωµένη ιστοσελίδα www.fiba.gr µπορείτε να ενηµερωθείτε για την εταιρεία και να βρείτε πληροφορίες για την γκάµα προϊόντων που διαθέτει στην ελληνική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ