AUTOMECHANIKA

Η κορυφαία έκθεση ανταλλακτικών στην Κωνσταντινούπολη

16/05/2023

H Automechanika Κωνσταντινούπολης ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της και να υποδεχθεί πλήθος εταιρειών και επισκεπτών.

Από 8 έως 11 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ξανά στο εκθεσιακό κέντρο TUYAP Fair Convention and Congress Center η Automechanika Κωνσταντινούπολης, κορυφαία διοργάνωση για την αυτοκινητοβιομηχανία, τις αλυσίδες διανομής, τον εξοπλισμό συνεργείων και τον τομέα Aftermarket. Η έκθεση θα αποτελέσει και πάλι μία μοναδική πλατφόρμα καινοτομιών και το σημαντικότερο σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου στην περιοχή, ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να κάνουν άνοιγμα στην αγορά.

Η τελευταία διοργάνωση της έκθεσης έλαβε χώρα το 2022 και ξεπέρασε τις προσδοκίες καταγράφοντας υψηλά νούμερα συμμετοχών. Συνολικά 825 εκθέτες από 28 χώρες αξιοποίησαν τη δυνατότητα να συναντήσουν 48.354 εμπορικούς επισκέπτες, εκ των οποίων οι 13.802 διεθνείς, και απέδειξε για ακόμη μία φορά την αναντικατάστατη σημασία της στον κλάδο.

Πρόσθετες ψηφιακές υπηρεσίες

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η έκθεση διοργανώνεται κάτω από το brand της Automechanika, το οποίο πιστοποιεί επιτυχημένες εκθέσεις για τους τομείς πρωτογενούς εξοπλισμού, παραγωγής και Aftermarket της αυτοκινητοβιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί έναν από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της Τουρκικής οικονομίας. Συγκεντρώνει μερικούς από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας και αποτελεί μία από τις κορυφαίες χώρες για προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Παράλληλα, ένα πλήθος μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δραστηριοποιούνται τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία και προσθέτουν τεράστια αξία στον ήδη δυναμικό αυτό τομέα, απασχολώντας περισσότερους από 500.000 ανθρώπους στους επιμέρους τομείς της.

Η Automechanika είναι μοναδική όσον αφορά την ποικιλία των προϊόντων που παρουσιάζονται. Στο πλαίσιο της Automechanika Κωνσταντινούπολης περιλαμβάνονται οι τομείς:

  1. Parts & Components – Εξαρτήματα οχημάτων και μέρη της κινηματικής αλυσίδας, του πλαισίου, του αμαξώματος
  2. Electronics & Connectivity – Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου, μπαταρίες, φωτισμός
  3. Accessories & Customizing – Αξεσουάρ αυτοκινήτου, ειδικός εξοπλισμός και είδη tuning
  4. Diagnostics & RepairDealer & Workshop Management – Εξοπλισμός για συνεργεία και τμήματα service των οχημάτων, επισκευή και αποκατάσταση ζημιών και περιποίησης αμαξώματος, βαφής, εξοπλισμός κτιρίων γκαράζ
  5. Alternative Drive Systems & Fuels – Εναλλακτικά συστήματα οδήγησης & καύσιμα
  6. Car Wash & Care – Εξοπλισμός πρατηρίων καυσίμων και πλυντηρίων αυτοκινήτων
  7. Oils & Lubricants – Λάδια και λιπαντικά

Η Automechanika Κωνσταντινούπολης 2023 θα επικεντρωθεί στις καινοτομίες της αυτοκινητοβιομηχανίας με την ειδική ενότητα «Innovation4Mobility by BAKIRCI».

Η κορυφαία εμπορική έκθεση του τομέα Aftermarket της αυτοκινητοβιομηχανίας στην περιοχή θα περιλαμβάνει τον ειδικό τομέα “Innovation4Mobility by BAKIRCI”, που αναπτύχθηκε από τον Όμιλο BAKIRCI ο οποίος παράγει καινοτόμες λύσεις με έξυπνο σέρβις από το 1987. Στην Automechanika Κωνσταντινούπολης 2023, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς γίνονται οι επισκευές ηλεκτρικών οχημάτων με υπερσύγχρονo εξοπλισμό σέρβις στον ειδικό τομέα που δημιουργήθηκε από τον Όμιλο BAKIRCI και αποτελείται από τις ακόλουθες 8 ενότητες: ADAS & Diagnostics, Charging Stations, Mechanical Maintenance & Safety Equipment, Axle Measurement & Tire, Chassis Repair, Body & Paint, Expertise & Inspection, Battery Test & Repair.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξενεί η Automechanika Κωνσταντινούπολης, όπως η Automechanika Academy, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιείται συνέδριο και διαλέξεις από διάσημους επαγγελματίες ομιλητές του κλάδου, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Ανάμεσα στις TOP 10 χώρες εκθετών ήταν οι: Τουρκία, Ινδία, Κίνα, Γερμανία, Πολωνία, Ιταλία, Πακιστάν, Μαρόκο, Κορέα, Λιθουανία.

Το TOP 10 επισκεπτών: Τουρκία, Ιράν, Ιράκ, Παλαιστίνη, Λιβύη, Βουλγαρία, Τυνησία, Ιορδανία, Αλγερία, Αίγυπτος.

Και τη φετινή χρονιά ελληνικές εταιρείες θα βρίσκονται στην έκθεση ως εκθέτες και επισκέπτες. Μπορείτε να βρείτε το σύνολο των εκθετών εδώ.

Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας / Π. Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail:[email protected], Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, [email protected], ώρες λειτουργίας 9.00 – 18.00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ