Autopromotec

Διεθνείς Συναντήσεις για το Aftermarket

09/03/2022
Μία σειρά από εκδηλώσεις και ειδικές παρουσιάσεις περιλαµβάνονται στο πρόγραµµα της Autopromotec 2022. Μεταξύ αυτών θα διοργανωθούν και 6 Διεθνείς Συναντήσεις για το Aftermarket, µε σηµαντικούς εκπροσώπους της δευτερογενούς αγοράς από όλο τον κόσµο.

Πλούσιο περιεχόμενο, περισσότερες ευκαιρίες για συναντήσεις και δυνατότητες δικτύωσης υπόσχονται οι διοργανωτές της έκθεσης Autopromotec που θα πραγματοποιηθεί 25-28 Μαΐου στην Μπολόνια. Η φετινή έκθεση εμπλουτίζεται με τις Διεθνείς Συναντήσεις για το Aftermarket (IAM – International Aftermarket Meetings), οι οποίες θα εστιάσουν στα πιο σημαντικά ζητήματα του κλάδου.

Οι έξι Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το πρώτο διήμερο της Έκθεσης (25 και 26 Μαΐου) και διοργανώνονται σε συνεργασία με την EGEA (Ευρωπαϊκή Ένωση Εξοπλισμού Συνεργείων) και βασικές ιταλικές και διεθνείς ενώσεις.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων θα τεθούν διάφορα σημαντικά θέματα σχετικά με την μετά-Covid εποχή στην αυτοκινητοβιομηχανία και αναμένεται να προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις.

Ο Emanuele Vicentini, υπεύθυνος διεθνούς ανάπτυξης της Autopromotec, σηµείωσε σχετικά µε το πρόγραµµα των συναντήσεων: «Στην Autopromotec, δίνουµε µεγάλη σηµασία στη διεθνή προώθηση, γι’ αυτό δηµιουργήσαµε το IAM, όπου οι ενδιαφερόµενοι από τις διάφορες αλυσίδες εφοδιασµού της δευτερογενούς αγοράς µπορούν να συναντηθούν. Φέτος, καθώς η έκθεση επανεκκινεί, υπάρχει µία θεµελιώδης ανάγκη να συναντηθούν οι ειδικοί του Aftermarket σε µία εκδήλωση που επικεντρώνεται στην ανάλυση, την επικοινωνία και τη δικτύωση. Το προηγούµενο διάστηµα, οι εξ αποστάσεως επαφές ήταν απαραίτητες για να διατηρηθούν οι σχέσεις µε το πιο κοντινό δίκτυο, αλλά µόνο σε µία εµπορική έκθεση µπορούν να συναντηθούν ξανά όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας εφοδιασµού του Aftermarket». Ο ίδιος υπογράµµισε ακόµη τον διεθνή χαρακτήρα της Έκθεσης: «Επιπλέον, χάρη στο IAM, η Autopromotec 2022 θα ενισχύσει περαιτέρω την άφιξη σηµαντικών διεθνών στελεχών, επιβεβαιώνοντας επίσης τη στρατηγική σηµασία της διοργάνωσης για τους διεθνείς παίκτες».

Στην καρδιά των εξελίξεων

Οι Συναντήσεις που διοργανώνονται θα διερευνήσουν μία σειρά θεμάτων που έχουν άμεση σχέση και ιδιαίτερη σημασία για διάφορους τομείς της δευτερογενούς αγοράς. Ο Massimo Brunamonti, Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος ΙΑΜ, εξηγεί τον στόχο των συναντήσεων: «Σε αυτή την ιστορική στιγμή, καθώς ελπίζουμε να βγούμε από την πανδημία και επανεκκινούν οι δραστηριότητες των εμπορικών εκθέσεων, η ενημέρωση γίνεται ακόμη πιο ζωτική. Και είναι κρίσιμο να γίνεται αυτό στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι δυνατό μόνο ακούγοντας και ερχόμενος σε επαφή με τους σημαντικότερους παίκτες σε διεθνές επίπεδο».

Με τίτλο Πρόσβαση στα δεδομένα και ελεύθερος ανταγωνισμός, η πρώτη συνάντηση ΙΑΜ επικεντρώνεται στην πρόσβαση στις τεχνικές πληροφορίες και τα δεδομένα εντός του οχήματος, καθώς και στο θέμα του ανταγωνισμού στη δευτερογενή αγορά. Αυτές οι δύο θεματικές έχουν εξαιρετική σημασία για τον κλάδο και συνδέονται άμεσα με τους τομείς των επισκευών, των ανταλλακτικών, της διάγνωσης και των νέων ορίων της ηλεκτρονικής ασφάλειας. Η δεύτερη συνάντηση αφορά τους Περιοδικούς Τεχνικούς Ελέγχους και, ειδικά, τις νέες διαδικασίες που σχετίζονται με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τις αλλαγές στην κινητικότητα. Η τρίτη συνάντηση, το Παγκόσμιο Συνέδριο του Aftermarket, είναι αφιερωμένο στον κλάδο της δευτερογενούς αγοράς του αυτοκινήτου. Με τη συμβολή εκπροσώπων από διεθνείς ενώσεις του κλάδου, θα αναλύσει την αγορά μέσα από μία ευρύτερη οπτική, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για τις τάσεις της επισκευής, την ανάπτυξη του κλάδου και μελλοντικές εξελίξεις. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδηλώσεις σχετικά με τα εξαρτήματα του μέλλοντος, το νέο ψηφιακό συνεργείο και τις εξελίξεις στον κόσμο των ελαστικών.


Περισσότερες λεπτοµέρειες για το πρόγραµµα, τους οµιλητές και τους συµµετέχοντες στην Autopromotec αναµένεται να ανακοινωθούν το επόµενο διάστηµα. Μείνετε ενηµερωµένοι µέσα από την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.autopromotec.com και τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.