Bosch

Ολοκληρωμένη προστασία με φίλτρα καμπίνας Bosch

13/04/2021
Η επιλογή του σωστού φίλτρου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την εξασφάλιση μίας ασφαλούς και ευχάριστης μετακίνησης. Πρόκειται, κυριολεκτικά, για μία «καθαρή επένδυση» του συνεργείου προς όφελος του πελάτη.

Η προστασία του οδηγού και των επιβατών ενός οχήματος με τα κατάλληλα φίλτρα καμπίνας αποτελεί προτεραιότητα για μία ασφαλή οδήγηση και επιπλέον, μία επιχειρηματική δυνατότητα για τα συνεργεία. Τρεις είναι οι σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του συνεργείου όσον αφορά τα φίλτρα καμπίνας: η δυνατότητα συντήρησης, η εξέλιξη της αγοράς και η ευαισθητοποίηση των οδηγών σε θέματα υγείας. Η Bosch, ένας ισχυρός συνεργάτης του κλάδου, μελετά προσεκτικά τις τάσεις της αγοράς για να συμβάλλει στην αύξηση του κύκλου εργασιών των επαγγελματιών.

Προστασία των πελατών και επιχειρηματική ευκαιρία για τα συνεργεία

Ειδικότερα, διαπιστώνεται ότι το 65% των εν χρήσει αυτοκινήτων στην Ευρώπη έχει φθαρμένο φίλτρο καμπίνας. Συνιστάται να αντικαθίσταται κάθε 15.000 χλμ. ή τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Η τήρηση της σύστασης για ετήσια αντικατάσταση του φίλτρου είναι μία πραγματική επιπλέον επιχειρηματική ευκαιρία για τα συνεργεία.

Συστηματικός έλεγχος

Το βασικό ερώτημα είναι αν ελέγχετε το φίλτρο καμπίνας σε κάθε αυτοκίνητο που εισέρχεται στο συνεργείο σας, προκειμένου να το αντικαταστήσετε, εφόσον είναι απαραίτητο. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αντισταθμιστεί η βραχυπρόθεσμη απώλεια του κύκλου εργασιών στα φίλτρα καυσίμου, λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων στα επιβατικά αυτοκίνητα.

Στο μεταξύ, καθώς αυξάνεται η ευαισθητοποίηση των οδηγών όσον αφορά στην υγεία και ειδικά σε θέματα, όπως η λεπτή σκόνη και οι αλλεργίες, ο ουσιαστικός ρόλος των φίλτρων καμπίνας αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο.

Η Bosch παρέχει καινοτόμα φίλτρα καμπίνας που προστατεύουν την υγεία του οδηγού και των επιβατών του οχήματος.

Διαθέτει μία πλήρη σειρά με πάνω από 500 κωδικούς και 3 διαφορετικές τεχνολογίες για όλες τις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς, προσφέροντας κάλυψη στο 95% στην αγορά της ΕΕ. Ακόμη, η γκάμα των προϊόντων ενημερώνεται διαρκώς για να καλύπτει τις νεότερες εφαρμογές: περίπου 40 νέες κυκλοφορίες κωδικών κάθε χρόνο, με υψηλή διαθεσιμότητα.

Αλλαγή χωρίς καθυστέρηση

Ιδιαίτερη αξία για τον τεχνικό έχει η γρήγορη αντικατάσταση του φίλτρου, που επιτυγχάνεται χάρη στις οδηγίες τοποθέτησης που συνοδεύουν τα φίλτρα της Bosch. Παράλληλα, η ποιότητα των ανταλλακτικών που προσφέρονται είναι εγγυημένη: Όλες οι δοκιμές λειτουργίας και ποιότητας εκτελούνται σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα της Πρώτης Τοποθέτησης. Άρα, δημιουργείτε εμπιστοσύνη στους πελάτες σας, διασφαλίζοντας την ποιότητα που απολαμβάνει ο τελικός χρήστης. Τα φίλτρα καμπίνας Bosch προστατεύουν, δίχως αμφιβολία, αυτό που έχει σημασία: τον οδηγό και τους επιβάτες. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν γίνονται συμβιβασμοί στην ποιότητα των προϊόντων. Κάθε φίλτρο καμπίνας διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά, κορυφαία επεξεργασία και τεχνογνωσία.


Το φίλτρο καμπίνας θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 15.000 χλμ. ή τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Επιπλέον προστασία από τις αλλεργίες με το νέο Bosch FILTER+

Τα τελευταία χρόνια, τα φίλτρα καμπίνας ενεργού άνθρακα περιλαμβάνονται όλο και πιο συχνά στην Πρώτη Τοποθέτηση και τη δευτερογενή αγορά. Χάρη στην επίδρασή τους στις δυσοσμίες, εκατομμύρια οδηγοί αισθάνονται πιο άνετα στα αυτοκίνητά τους. Πλέον, η Bosch παρουσιάζει ένα νέο είδος φίλτρου που είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό: το φίλτρο καμπίνας FILTER+ κατά των αλλεργιογόνων είναι μία καλή λύση για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες. Η αντιαλλεργική στρώση διαχωρίζει τα αλλεργιογόνα σε μία δομή πλέγματος (σε μοριακό επίπεδο) και τα καθιστά ακίνδυνα.

Τα νέα φίλτρα είναι ιδιαίτερα αποδοτικά και αφαιρούν σχεδόν το 100% όλων των λεπτών σωματιδίων σκόνης (μέγεθος σωματιδίων έως 2,5 μm), καθώς και αιθάλη και γύρη σε μία εξαιρετικά λεπτή στρώση μικροϊνών. Το φίλτρο εξουδετερώνει, επίσης, επιβλαβή και δύσοσμα αέρια σε μία στρώση ενεργού άνθρακα.

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων εξοπλίζουν τα αυτοκίνητά τους με αυτές τις τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα η Audi στα μοντέλα A3, TT, Q2 και Q3, από τον Ιούνιο του 2016. Μέσω της στρατηγικής της για την παροχή ανταλλακτικών αντίστοιχης ποιότητας, η Bosch προσφέρει μία καλή εναλλακτική λύση έναντι της Πρώτης Τοποθέτησης με τη σειρά FILTER+ κατά των αλλεργιογόνων.


Μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση, ένα καθαρό φίλτρο καμπίνας: Διαχωρίζει τη γύρη, προστατεύει από τους ρύπους και τα λεπτά σωματίδια και ουσιαστικά «θωρακίζει» το σύστημα κλιματισμού από τη σκόνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.