Denso

Νέα καμπάνια για το Aftermarket

21/09/2020
 Η εκστρατεία της εταιρείας σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές δίνει έμφαση στα ανθεκτικά προϊόντα και το πάθος για την αριστεία της DENSO.

Η DENSO Europe Aftermarket ξεκίνησε μία καμπάνια, ώστε να ενισχύσει τη φήμη της για ποιότητα, αξιοπιστία και ικανότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συνεργεία και διανομείς.

Με στόχο κυρίως τους διανομείς, τους χονδρεμπόρους και τα συνεργεία στο ανεξάρτητο aftermarket, η καμπάνια παρουσιάζει προϊόντα που καλύπτουν ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της DENSO – από μπουζί και αισθητήρες λάμδα έως υαλοκαθαριστήρες, συμπιεστές και φίλτρα καμπίνας.

Η καμπάνια καλύπτει επίσης την αγάπη της εταιρείας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ανταλλακτικών ποιότητας ΟΕ, την αφοσίωση στην τεχνολογική πρόοδο και την ανάδειξη σημαντικών συνεργατών, όπως η Toyota Gazoo Racing Team.

Γιατί να επιλέξετε DENSO;

Χτισμένη γύρω από το σλόγκαν «Επιλέξτε DENSO», η καμπάνια θέτει μία σειρά «μεγάλων ερωτημάτων», όπως «Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν ένα ανταλλακτικό είναι τέλειο;» ή «Μπορεί ένα αυτοκίνητο να ερωτευτεί;»

Επιλέγοντας DENSO, οι επισκευαστές μπορούν να ελευθερώσουν τη σκέψη τους, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν ένα ανταλλακτικό θα ταιριάζει ή εάν θα παρουσιάσει βλάβες. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ανταλλακτικά DENSO είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια και η ποιότητά τους ελέγχεται προκειμένου να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές OE – καθιστώντας τη DENSO την προφανή απάντηση σε κάθε ερώτηση που έχουν τα συνεργεία και οι διανομείς σχετικά με τα ανταλλακτικά.

Γνωρίζετε ότι… 9/10 αυτοκίνητα διαθέτουν γνήσια ανταλλακτικά DENSO;


Επιδιώκουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας, παράγοντας ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, που σχεδιάζονται με ακρίβεια για την απαιτούμενη λειτουργία τους, υποστηριζόμενα από υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Στη DENSO καταλαβαίνουμε πώς λειτουργούν οι χονδρέμποροι και τα συνεργεία, προσπαθούμε να είμαστε πάντα καινοτόμοι και διαφορετικοί και παρέχουμε απρόσκοπτα στους πελάτες μας ακριβώς τα προϊόντα που χρειάζονται. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι η DENSO είναι μια σοφή επιλογή.
Fatiha Laauich, Διευθύντρια Στρατηγικού Μάρκετινγκ της DENSO Europe

Έχουν DNA τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου;

Image

Επιλέγοντας DENSO μιλάμε για ανταλλακτικά Aftermarket, κατασκευασμένα με ακρίβεια και σύμφωνα με τα πρότυπα ΟΕ. Νούμερο ένα επιλογή στην κατηγορία τους, τεχνολογικά προηγμένα και απόλυτα αξιόπιστα. Ανταλλακτικά που ταιριάζουν την πρώτη φορά, ταιριάζουν κάθε φορά – είναι στο DNA τους.

Μπορεί ένα αυτοκίνητο να ερωτευτεί;

Image

Φυσικά και μπορεί! Στην πραγματικότητα, τα εννέα στα δέκα αυτοκίνητα παγκοσμίως αγαπούν τα ανταλλακτικά DENSO. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της εταιρείας δουλεύουν ακούραστα, κατασκευάζουν κάθε προϊόν με ακρίβεια και εφαρμόζουν δοκιμές σύμφωνα με τα πρότυπα ΟΕ, ώστε τα εξαρτήματα να είναι τεχνολογικά προηγμένα, κορυφαία και πλήρως αξιόπιστα. Αν λάβουμε υπόψιν και την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων απευθύνονται τόσο συχνά στη DENSO.

Πότε είναι η σκέψη χάσιμο χρόνου;

Image

Αναπνεύστε. Χαλαρώστε. Ελευθερώστε το μυαλό σας. Επιλέγοντας DENSO, επιλέγετε ανταλλακτικά μηδενικού ελαττώματος, ποιότητας OE, σε μια ευρεία γκάμα που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν το βέλτιστο stock. Έτσι, μπορείτε να ξεφορτωθείτε τις ανησυχίες σας σχετικά με την απόδοση, τη διάρκεια ή την απαιτούμενη επένδυση.

Πότε μπορείτε να πείτε ότι ένα ανταλλακτικό είναι τέλειο;

Image

Μπορούμε να πούμε πως τα μπουζί της DENSO είναι τέλεια. Τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά με μηδενικά ελαττώματα προσφέρουν καταπληκτική απόδοση του κινητήρα και αποτελεσματικότητα. Οι αυστηρές δοκιμές και η προηγμένη τεχνολογία διασφαλίζουν χαμηλότερες εκπομπές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.