Βραβείο από το GROUPAUTO INTERNATIONAL
Denso

Βραβείο από το GROUPAUTO INTERNATIONAL

Η DENSO Aftermarket κέρδισε το Βραβείο Προμηθευτή για το 2021, που απονεμήθηκε από τον κορυφαίο πολυεθνικό όμιλο, GroupAuto International.

Μία σημαντική διάκριση για την DENSO, η οποία αναγνωρίζεται για την απόλυτη σύμπνοιά της με τη στρατηγική του γκρουπ (GroupAuto) και κερδίζει ένα από τα πιο πολυπόθητα βραβεία του κλάδου. Κατά τη διάρκεια της τελετής, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, η DENSO έλαβε το βραβείο, έπειτα από ψηφοφορία των μελών του GroupAuto International.

Η εταιρεία πέτυχε πολλούς αξιοσημείωτους στόχους απόδοσης σε πολλούς κλάδους, αντικατοπτρίζοντας τη συνεπή ευθυγράμμισή της με την επιχειρηματική στρατηγική του Ομίλου και την ανάπτυξή του. Μεταξύ των κατηγοριών για τις οποίες η DENSO έλαβε μερικές από τις υψηλότερες βαθμολογίες ήταν: Ποιότητα, Πωλήσεις, Logistics και Μάρκετινγκ, όλοι οι βασικοί τομείς για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. «Ήταν δύο δύσκολα χρόνια για πολλούς ανθρώπους και για τις περισσότερες βιομηχανίες, αλλά το ανεξάρτητο Aftermarket απέδειξε για άλλη μία φορά την αντοχή του και έχει δείξει μεγάλα σημάδια ανάκαμψης. Η DENSO και η υπόλοιπη κοινότητα των προμηθευτών, είναι ευγνώμονες για το έργο και τις προσπάθειες του GroupAuto και των μελών του να ωθήσουν την ισχυρή ανάκαμψή τους», δήλωσε ο ITG Manager της DENSO Global, Nigel Cole.

Το βραβείο αποτελεί μία επιβεβαίωση των βασικών αξιών της DENSO Aftermarket και μία αναγνώριση των προσπαθειών της, ώστε να διασφαλίσει ότι, όχι μόνο εκπληρώνει, αλλά υπερβαίνει τις υψηλές προσδοκίες του Ομίλου.

Κατά τη διάρκεια του έτους, η εταιρεία και οι συνεργάτες της κατάφεραν να παρακινούν και να ενθαρρύνουν το δίκτυο διανομέων του GroupAuto και να συμβάλλουν στις εμπορικές ενέργειες και τις δραστηριότητες μάρκετινγκ του Ομίλου, με πρωτοβουλίες που βοήθησαν στην ενίσχυση του ετήσιου κύκλου εργασιών. Επιπλέον, ως ένας διεθνώς αναγνωρισμένος κατασκευαστής εξαρτημάτων OE και προμηθευτής συστημάτων, είναι σε θέση να παρέχει τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές για τα προϊόντα, συμβάλλοντας στην πληροφόρηση των χρηστών τους και στην ενίσχυση των δυνατοτήτων της ανεξάρτητης δευτερογενούς αγοράς ως κλάδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.