Διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ στη Ροδόπη
διοικητικό συμβούλιο

Διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ στη Ροδόπη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Σωματείου Μηχανοτεχνιτών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων και Ελκυστήρων Ν. Ροδόπης.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ σε αίθουσα του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, έπειτα από αίτημα του Σωματείου Μηχανοτεχνιτών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων και Ελκυστήρων Ν. Ροδόπης και στο πλαίσιο της ενίσχυσης των περιφερειακών σωματείων και της ενδυνάμωσης του θεσμικού τους ρόλου στην περιφέρειά τους. Τα θέματα που απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο:

  1. Η τεχνολογική εξέλιξη των οχημάτων και του ασφαλιστικού φακέλου
  2.  Η επιμόρφωση των επαγγελματιών με γνώμονα την ενίσχυση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα τεχνογνωσίας
  3.  Η δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης για τους τεχνίτες ηλεκτροκίνησης
  4.  Η εκπόνηση μίας τεκμηριωμένης μελέτης από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τον κλάδο επισκευής και συντήρησης Αυτοκινήτων
  5. Η συνδιοργάνωση της έκθεσης AUTOTEC EXPO 2023
  6.  Η πορεία του προγράμματος «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων για την απόκτηση εξειδικευμένων και οριζόντιων γνώσεων και ικανοτήτων σε τεχνικά και λοιπά επαγγέλματα»
  7.  Ο εξαμηνιαίος έλεγχος (εκτός του ετήσιου των ΚΤΕΟ) των βαρέων οχημάτων.

Με την παρουσία τους τίμησαν το Διοικητικό Συμβούλιο ο Βουλευτής Ροδόπης, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Ροδόπης, κ. Αντώνης Γραβάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, κ. Ανέστης Βαφειάδης, και ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Be-best, κ. Βαγγέλης Χαραλάμπους. Κοινή διαπίστωση όλων των καλεσμένων και του Δ.Σ. της ΕΟΒΕΑΜΜ είναι ότι ο κλάδος είναι ενημερωμένος απέναντι στις νέες εξελίξεις και βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση, αγωνιζόμενος για τα δικαιώματά του, πάντα με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.