Έρχεται η εικονική έκθεση
automotive

Έρχεται η εικονική έκθεση

Η Nexus Automotive International διοργανώνει την πρώτη της παγκόσμια ψηφιακή έκθεση, με περισσότερους από 1.000 επισκέπτες από τον κλάδο του aftermarket να έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Πάνω από 40 προμηθευτές του Group Nexus θα συμμετέχουν στη διήμερη εκδήλωση Ν! Virtual Days, στις 14 και 15 Οκτωβρίου, όπου οι εκπρόσωποι των εταιρειών και οι επισκέπτες θα μπορούν να «περιηγηθούν» στην ψηφιακή αίθουσα, να επισκεφθούν τα περίπτερα των κατασκευαστών και να πραγματοποιούν συναντήσεις διαδικτυακά.

«Μία από τις βασικές αξίες της NEXUS είναι η «Κοινότητα» και σε όλους μας έχουν λείψει οι ζωντανές εκδηλώσεις του N! Community. Δεν μπορούσαμε, όμως, να μείνουμε μακριά από τα μέλη μας και τους προμηθευτές για μήνες. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε μία συναρπαστική, νέα, «εικονική» έκθεση».

Bas Donders, Διευθυντής Επικοινωνίας της NEXUS

Οι Ν! Virtual Days βασίζονται σε μία σειρά ψηφιακών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν από τη Nexus, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών σεμιναρίων, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, με στόχο να γεμίσουν το «κενό» που δημιουργήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού. Ο Bas Donders πρόσθεσε: «Θα υπάρξουν περισσότερες από 1.500 ψηφιακές συναντήσεις μεταξύ των μελών και των προμηθευτών μας, μαζί με τέσσερις συνεδρίες διαδικτυακών σεμιναρίων, όπου θα ενημερώσουμε την Κοινότητα της NEXUS σχετικά με τα στρατηγικά πλάνα μας, τις πρωτοβουλίες και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες». Πέρα από την ενημέρωση σχετικά με την ανάπτυξη της NEXUS τους τελευταίους μήνες, το διαδικτυακό σεμινάριο θα παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες για την κοινότητα των βαρέων οχημάτων, ενώ θα παρουσιάσει επίσης μερικές από τις πιο καινοτόμες start-up επιχειρήσεις που υποστηρίζονται από το Mobilion, για τη χρηματοδότηση εταιρειών σε πρώιμο στάδιο που δημιούργησε η NEXUS. Τέλος, στην αρχή της νέας χρονιάς θα αποκαλυφθεί μία νέα ψηφιακή πρωτοβουλία που θα φέρει ακόμη πιο κοντά την παγκόσμια κοινότητα, με καινοτόμες λύσεις που εγγυώνται ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον για την Ν! Community.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.