Έρχεται το CLEPA aftermarket conference  
CLEPA

Έρχεται το CLEPA aftermarket conference  

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο 14ο Συνέδριο της CLEPA για το Aftermarket, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαρτίου 2023 στις Βρυξέλλες.

Η διήμερη εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Sheraton Brussels Airport Hotel και θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές, εκπροσώπους της βιομηχανίας και υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής. 

Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου θα είναι: «Οδηγώντας την Καινοτομία στις Επισκευές», καθώς η τεχνολογία των οχημάτων εξελίσσεται ραγδαία, ακολουθώντας την αυξημένη ανάπτυξη του εξηλεκτρισμού, της αυτοματοποίησης, της διασύνδεσης και της κυβερνοπροστασίας. Σταδιακά, η δευτερογενής αγορά θα χρειαστεί να διαχειριστεί τη σχετική τεχνολογία και οι αντίστοιχες προετοιμασίες πρέπει να γίνουν εγκαίρως.  Το Συνέδριο αναμένεται να παρέχει αναλυτικά δεδομένα και συμβουλές σχετικά με τις επερχόμενες προκλήσεις, αλλά και λύσεις ενώ, παράλληλα, θα προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων. Η τεχνολογία του μέλλοντος θα συναντήσει την καινοτομία στις επισκευές και αυτά τα θέματα πρόκειται να διερευνηθούν στα πλαίσια του 14ου Συνεδρίου της CLEPA για το Aftermarket. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ