Επιτυχημένη παρουσία της COMBATT στην 86η ΔΕΘ
COMBATT

Επιτυχημένη παρουσία της COMBATT στην 86η ΔΕΘ

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε και φέτος, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, η συμμετοχή της COMBATT στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στην κορυφαία Διεθνή έκθεση, η Combatt είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για θέματα  και δράσεις με στόχο την προώθηση  της κυκλικής οικονομίας. Με κεντρικό μήνυμα «Η συμβολή σου μετράει», η COMBATT ήταν παρούσα στο περίπτερο 10 (stand 7), που φέτος ήταν αφιερωμένο στην Κυκλική Οικονομία και, πιο συγκεκριμένα, στην ανακύκλωση, την ενέργεια και τη βιώσιμη δόμηση. Στο περίπτερό της υποδέχθηκαν πλήθος επισκεπτών που επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση πόρων και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού, η COMBATT δημιούργησε φέτος ένα παιχνίδι-ερωτηματολόγιο για τους επισκέπτες, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τον ρόλο των μπαταριών στην ενεργειακή μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον τρόπο με τον οποίο η περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση των αποβλήτων προωθεί τις αρχές της κυκλικής οικονομίας. Ως επιβράβευση, έπαιρναν δώρο την τσάντα πολλαπλών χρήσεων της COMBATT, μαζί με ενημερωτικό υλικό και ένα πρακτικό power bank.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της COMBATT, κ. Διονύσης Μπουντουβάς, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της COMBATT επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν για τις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, ο Γεν. Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος, ο Γεν. Γραμματέας Δασών κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, ο πρώην υπουργός κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κ.κ. Βαγγέλης Καραμίντζιος και Νίκος Χιωτάκης, καθώς και παράγοντες της αγοράς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.