Dunlop

GOODYEAR – DUNLOP 2WIN

20/12/2021
H Goodyear & Dunlop προσφέρουν με την αγορά ελαστικών Prepaid Card αξίας έως 80€ και συμμετοχή στην κλήρωση για Prepaid Cards αξίας 300€.

Η Goodyear, προσφέρει τη δυνατότητα να επωφεληθούν οι καταναλώτες από την αγορά νέων ελαστικών Goodyear ή Dunlop με μία prepaid card αξίας έως €80 και ταυτόχρονα να συμμετέχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη 10 τυχερών νικητών οι οποίοι θα κερδίσουν μια επιπλέον prepaid card αξίας €300. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά 4 ελαστικών Goodyear ή Dunlop από 16 ίντσες και πάνω, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια prepaid card αξίας έως €80. Ταυτόχρονα μπορούν να μπουν στην κλήρωση για μια από τις 10 prepaid cards αξίας €300. Η προωθητική ενέργεια θα είναι σε ισχύ από τις 25 Νοεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2021.

Το κάθε σετ ελαστικών θα πρέπει να έχει διαστάσεις από 16 ίντσες και πάνω. Η ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV, 4×4 ελαστικών. O κάθε καταναλωτής, κατόπιν της επίσκεψής του σε ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών Goodyear ή Dunlop, κι εφόσον έχει πραγματοποιήσει αγορά ενός σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop στις προαναφερόμενες διαστάσεις, θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία αγοράς και μια φωτογραφία των νέων ελαστικών στο αυτοκίνητό του στο ειδικά διαμορφωμένο website της ενέργειας www.goodyear2win.gr ή www.dunlop2win.gr. Έτσι θα λάβει την prepaid card και αυτομάτως θα μπει στην κλήρωση για μια από τις 10 prepaid cards αξίας €300.

Το δώρο σας

Η prepaid κάρτα που θα προσφέρεται σε κάθε καταναλωτή, εμπεριέχει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Το ποσό αυτό διαμορφώνεται ανάλογα με τις διαστάσεις ελαστικών που επιλέχθηκαν.

  1. 16 ίντσες: €20
  2. 17 ίντσες: €30
  3. 18-20, ίντσες: 50€
  4. 21” ίντσες και πάνω: 80€

Οι prepaid κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε κατάστημα που διαθέτει POS και δέχεται mastercard. Το ίδιο ισχύει και για τις 10 επιπλέον prepaid αξίας €300 τις οποίες θα διεκδικήσουν 10 τυχεροί νικητές μέσω κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου ώρα 13.00μμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την ενέργεια στο www.goodyear2win.gr και στο www.dunlop2win.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Νικητής στη δοκιµή ελαστικών 4 εποχών
Το νέο Land Rover Defender φοράει ελαστικά Goodyear

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.