Προετοιμάζει τους συνεργάτες της για την ηλεκτροκίνηση
Bosch

Προετοιμάζει τους συνεργάτες της για την ηλεκτροκίνηση

H Bosch, με ηγετικό ρόλο στον τομέα της αυτοκίνησης και πάντα δίπλα στους συνεργάτες της, προετοιμάζεται για τις εξελίξεις και την αύξηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων τα επόμενα χρόνια. 

Για τον λόγο αυτό, δημιουργεί στρατηγικές συνεργασίες σε τομείς, όπως οι υποδομές φόρτισης. Αν και έχουν καθοριστική σημασία για την εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης, οι επενδύσεις σε υποδομές φόρτισης είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Novatech Engineering

Πρόσφατα, η Bosch Ελλάδας προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Novatech Engineering. Πρόκειται για εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, εισαγωγέα και εγκαταστάτη για Ελλάδα και Κύπρο των Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκίνητων της Ολλανδικής εταιρείας EVBOX B.V. Για τη διαχείριση των σταθμών φόρτισης, η Novatech Engineering προσφέρει την αντίστοιχη Πλατφόρμα της επίσης Ολλανδικής εταιρείας EVERON B.V. Πλέον, στον χώρο στάθμευσης της Robert Bosch A.E. στο Κορωπί λειτουργούν τρεις σταθμοί φόρτισης. Αντίστοιχος φορτιστής έχει τοποθετηθεί στον χώρο του συνεργείου του τμήματος ΑΑ. Έτσι εκπαιδεύονται οι συνεργάτες της εταιρείας στα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα. Ο πρώτος φορτιστής σε συνεργείο του δικτύου Bosch Car Service εγκαταστάθηκε πρόσφατα στα Γιαννιτσά και ήδη εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής. Η επιχείρηση έχει καταχωρηθεί και εμφανίζεται στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας www.plugshare.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ