Η Combatt στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec
COMBATT

Η Combatt στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec

Υποστηρίζοντας την κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η COMBATT ανέδειξε την κρίσιμη σημασία της ορθής περιβαλλοντικά διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων και βιομηχανίας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Combatt στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ.

Οι δεκάδες σύνεδροι που συμμετείχαν σε αυτό το κορυφαίο ετήσιο γεγονός για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν ζητήματα αιχμής: από τη διαχείριση αποβλήτων και φωτοβολταϊκών συστημάτων μέχρι την ανακύκλωση, το βιοαέριο, τα υδροηλεκτρικά έργα και τις πράσινες δημόσιες συμβάσεις.

Το ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο της Combatt προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, όπως επαγγελματίες του χώρου της μπαταρίας και της ανακύκλωσης αποβλήτων, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε τεχνολογίες περιβάλλοντος, αλλά και εκπροσώπους θεσμικών φορέων και της πολιτικής ηγεσίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Combatt, κ. Διονύσης Μπουντουβάς, συμμετείχε στην ημερίδα με τίτλο «Νέα Πρότυπα προς την Κυκλική και Κλιματικά Ουδέτερη Πόλη» που διοργάνωσε το Ecocity. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Μπουντουβάς εξήγησε γιατί η περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση των μπαταριών είναι κρίσιμης σημασίας στην πορεία για μία βιώσιμη πόλη, καθώς η ενεργειακή μετάβαση και η ηλεκτροκίνηση προϋποθέτουν τη χρήση μπαταριών για την αποθήκευση ενέργειας.

Επιπλέον, η Combatt βραβεύτηκε στα Greek Green Awards 2023 για τις επιδόσεις της στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων και βιομηχανίας. Κατά την απονομή του βραβείου από τον κ. Νίκο Χιωτάκη, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Διονύσης Μπουντουβάς, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η ψηφιοποίηση των διαδικασιών είναι διαρκής στρατηγική στόχευση για εμάς στην Combatt. Έχοντας ως πολύτιμο σύμμαχο την εταιρεία τεχνολογίας Threenitas, εργαζόμαστε σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση».

Τέλος, στο πλαίσιο του Verde.Tec Forum 2023, ο κ. Μπουντουβάς παρουσίασε στο κοινό τη βραβευμένη καλή πρακτική της ψηφιοποίησης των διαδικασιών διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων και βιομηχανίας, έναν κατεξοχήν τομέα εξειδίκευσης της Combatt.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.