Διανομή βαφών R-M®
BASF

Διανομή βαφών R-M®

 Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ εισέρχεται στην αγορά των χρωμάτων αυτοκινήτων, με τη διανομή των βαφών R-M®, έπειτα από τη συμφωνία με την BASF Ελλάς.

Μία νέα ομάδα προϊόντων εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό της η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, εγκαινιάζοντας την είσοδό της στην αγορά των χρωμάτων αυτοκινήτων. Η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την BASF Ελλάς για τη διανομή των βαφών αυτοκινήτων R-M® της BASF. Αρχικά, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ διαθέτει τις καινοτόμες και βιώσιμες βαφές R-M® από το κατάστημά της στο Περιστέρι, με στόχο σταδιακά να διατίθενται σε περισσότερα καταστήματα του δικτύου.

«Η πολύ σημαντική αυτή συνεργασία αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της BASF στην ΙΑΠΩΝΙΚΗ, η οποία έχει μακροχρόνια παρουσία στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στη BASF, την κορυφαία χημική εταιρεία, δημιουργούμε προηγμένες και αποδοτικές λύσεις και με τις επιδόσεις, τη σχεδίαση και τις νέες εφαρμογές που αναπτύσσουμε, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο»

Βασίλης Γούναρης, Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ.

«Με τη νέα ομάδα προϊόντων βαφών που εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό της η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, επιθυμούμε να διευρύνουμε την προσφορά μας και να καλύψουμε ένα ευρύτερο φάσμα εργασιών που αφορούν τον τομέα των επισκευών. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς, να ανοίγουμε νέους ορίζοντες, χτίζοντας δυνατές και μακρόχρονες σχέσεις με ισχυρούς και αξιόπιστους προμηθευτές»

Νίκος Μαγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Τα χρώματα R-M® χρησιμοποιούνται τόσο από την Πρώτη Τοποθέτηση, όσο και από το Aftermarket, χάρη στην υψηλή ποιότητα της σύνθεσής τους, την άριστη απόδοση και καλυπτικότητά τους και τέλος το εξαιρετικό φινίρισμα, χαρακτηριστικά που έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το κατάστημα της ΙΑΠΩΝΙΚΗ στο Περιστέρι έχει στελεχωθεί με άριστα εξειδικευμένο προσωπικό στο αντικείμενο των χρωμάτων αυτοκινήτου, για την άψογη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κλάδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.