Υαλοκαθαριστήρες που κάνουν την διαφορά
Denso

Υαλοκαθαριστήρες που κάνουν την διαφορά

Με 232 κωδικούς υαλοκαθαριστήρων, η DENSO καλύπτει το 94,2% του ευρωπαϊκού στόλου αυτοκινήτων, προσφέροντας σε όλες τις βασικές μάρκες οχημάτων ολοκληρωμένο και χωρίς υπολείμματα καθαρισμό του παρμπρίζ.

Έχουν υψηλή ποιότητα ΟΕ, συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν προηγμένο σχεδιασμό, ενώ η εγκατάστασή τους γίνεται με απόλυτη ευκολία. Η σειρά υαλοκαθαριστήρων της DENSO αποτελείται από 4 κατηγορίες μάκτρων, με μία ποικιλία επιλογών τοποθέτησης, όπως συστήματα μπαγιονέτ, με γάντζο και διπλής βίδας.

Συμβατικοί: Πολύπλευρη απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής και δημοφιλείς στους οδηγούς, με πολλές διαφορετικές επιλογές μάκτρων/εγκατάστασης.

Υβριδικού τύπου: Η «ναυαρχίδα» της DENSO – κομψός, λεπτός και αναπτυγμένος με την τεχνολογία καθαρισμού προδιαγραφών OEM. Ένας άκαμπτος, από καουτσούκ, με επικάλυψη γραφίτη που προσφέρει έναν ομαλό, χωρίς υπολείμματα καθαρισμό και προηγμένη στήριξη με εξαιρετικές δυνατότητες συγκράτησης στην επιφάνεια. Οι υβριδικοί υαλοκαθαριστήρες διαθέτουν επίσης τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στην αγορά. Η σειρά Retrofit Hybrid Blade της DENSO επιτρέπει στους πελάτες να αναβαθμίσουν από τους συμβατικούς υαλοκαθαριστήρες σε υβριδικούς.

Επίπεδοι: Όλο και πιο δημοφιλείς χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό τους και τον άπειρο αριθμό σημείων πίεσης που επιτρέπουν την ομοιόμορφη επαφή με οποιοδήποτε παρμπρίζ, προσφέροντας μεγάλης διάρκειας καθαρισμό χωρίς υπολείμματα σε όλες τις συνθήκες.

Πίσω υαλοκαθαριστήρες: Οι πίσω υαλοκαθαριστήρες προδιαγραφών ΟΕΜ αποτελούν μία εντυπωσιακή προσθήκη στη σειρά υαλοκαθαριστήρων της DENSO.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.