kennol

Ήρθε στην Ελλάδα από την ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

11/05/2023

Η ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της μέσα από την έναρξη της συνεργασίας της με την KENNOL. Η εμπειρία της γαλλικής μάρκας στις πίστες εγγυάται την αντοχή και την αξιοπιστία των προϊόντων της σε κάθε είδους κινητήρα.

Την επίσημη διανομή των προϊόντων KENNOL στην Ελλάδα ανέλαβε πρόσφατα η ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ. Πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη σε μία ανταγωνιστική και δυναμική αγορά με ιδιαίτερη αξία. Η KENNOL γεννήθηκε, κυριολεκτικά, «στην πίστα» το 1993, μέσα από το πάθος των αγώνων, τις επιδόσεις των κινητήρων και τις δεξιότητες των οδηγών. Από την πρώτη στιγμή, η νίκη στις 24 ώρες του Le Mans σήμανε πολλά για την εταιρεία και την ομάδα της που έδωσε εξετάσεις με επιτυχία, όσον αφορά την αντοχή στα όρια και την υψηλή απόδοση. Από εκείνη, ακριβώς, τη στιγμή, κατάλαβαν όλοι ότι το λάδι ήταν ένα βασικό χαρακτηριστικό της απόδοσης, της κατανάλωσης και της διάρκειας ζωής του κινητήρα.

Πλήρης γκάμα

Η KENNOL εξελίχθηκε με τον καιρό και από το 2000 και έπειτα, είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει νέες τεχνολογίες λιπαντικών και να αναπτύξει πλήρως την γκάμα των προϊόντων της.

Τα πρώτα χρόνια αυτού του αιώνα είδαν την επωνυμία της KENNOL να παίρνει πολλούς σπουδαίους τίτλους (πολλαπλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής FIA GT, πολλαπλός Πρωταθλητής ALMS, κ.λπ.) και να κερδίζει νίκες κύρους (πολλαπλός νικητής στις 24 ώρες του Spa-Francorchamps, νικητής 1000 μιλίων Σάο Πάολο κ.λπ.).Αυτές οι νίκες και οι διεθνείς διακρίσεις αποδεικνύουν την αφοσίωση της εταιρείας στη διαρκή εξέλιξη και καινοτομία. Αλλά και πόσο εξειδικευμένες μπορεί να είναι οι εφαρμογές της. Ισχυρή ταυτότητα, μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξαιρετικές υπηρεσίες, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της.

Αγωνιστικό DNA

Η KENNOL συνεχίζει να δημιουργεί, να σχεδιάζει, να δοκιμάζει και να καινοτομεί. Αυτά είναι τα γονίδιά της, το DNA της. Κάθε νέα αγωνιστική συνεργασία οδηγεί σε νέα ερωτήματα και μετά σε νέες λύσεις. Και για την KENNOL αυτό σημαίνει νέα, εξελιγμένα προϊόντα. Οι συνεργάτες εντός και εκτός πίστας μοιράζονται το ίδιο πάθος. Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο χτίζεται το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα και διευρύνεται σε νέες αγορές.

Η τεχνογνωσία της εταιρείας μεταφέρεται από την πίστα στον δρόμο, με μία εκτεταμένη, αλλά απλή σειρά Premium λιπαντικών που ανταποκρίνονται σε όλες τις καθημερινές ανάγκες και πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα και όλες τις απαιτήσεις των κατασκευαστών.

Γαλλική υπεροχή

Όλες οι σειρές προϊόντων KENNOL σχεδιάζονται και παράγονται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία. Με ισχυρή δέσμευση στην κορυφαία ποιότητα, όλες οι πτυχές της εταιρείας εξασφαλίζουν την εγγυημένη απόδοση:

 1. Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
 2. Πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής
 3. Πιστοποίηση AFAQ: ISO 9001: 2008
 4. Εσωτερικό εργαστήριο λιπαντικών και υγρών
 5. Εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα
 6. Ιδιόκτητες αποθήκες

  Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Έτσι, δημιουργούνται λιπαντικά τελευταίας τεχνολογίας με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, ενώ, παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής στις εξατομικευμένες ανάγκες των συνεργατών της.

  Με πάνω από 100 εργαζόμενους και δυνατότητα παραγωγής που φτάνει τους 110.000 τόνους ετησίως, τα προϊόντα KENNOL διατίθενται σε περισσότερες από 70 χώρες.

  Μία σημαντική συνεργασία

  Η ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ, με πανελλαδικό δίκτυο διανομής, επιδιώκει να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και να δημιουργεί σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Μέσα από την προσθήκη της KENNOL στην γκάμα της, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην ελληνική αγορά Premium λιπαντικά για κάθε είδους κινητήρα αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, όπως επίσης λάδια κιβωτίου ταχυτήτων, ειδικά υγρά, πρόσθετα και ψυκτικά υγρά. Ακόμη, διαθέτει λιπαντικά και υγρά φορτηγών, καθώς και γράσα κ.ά. για γεωργικές εφαρμογές.

  Οι νίκες και οι επιτυχίες της KENNOL στις απαιτητικές συνθήκες των αγώνων αποτελούν την εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την αξιόπιστη προστασία του κινητήρα.

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ