LIQUI MOLY – SKAMA: 25 χρόνια ισχυρής συνεργασίας
AFTERMARKET

LIQUI MOLY – SKAMA: 25 χρόνια ισχυρής συνεργασίας

Η κοινή κουλτούρα, η διαρκής προσαρμογή στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και η ανοιχτή γραμμή ανταλλαγής απόψεων σε θέματα τεχνογνωσίας με στόχο την ανάπτυξη των προϊόντων, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση των δύο εταιρειών.

Σε μία εορταστική εκδήλωση με ξεχωριστό ενδιαφέρον, η εταιρεία SKAMA S.A και ο γερμανικός οίκος παραγωγής λιπαντικών, προσθέτων βελτιωτικών και προϊόντων συνεργείου LIQUI MOLΥ, επαναβεβαίωσαν στα τέλη Νοεμβρίου, στην Αθήνα, τους ισχυρούς δεσμούς τους με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 ετών αποκλειστικής συνεργασίας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της SKAMA AE, στην Αθήνα, παραβρέθηκαν πάνω από 50 συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων και κορυφαία στελέχη της εταιρείας LIQUI MOLY όπως οι κκ Dr. U.Weller (CEO), S. Coniglio (Director Export) και M. Holzner (Export Area Manager). Εκ μέρους της SKAMA S.A οι κ.κ. Κ. Μαραγκός (CEO της SCAMA), Β. Δράκος (Διεύθυνση Τμήματος Λιπαντικών SKAMA), Ν. Καπόγιαννης (Διεύθυνση Marketing) υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους της LIQUI MOLY και με συντονίστρια την δημοσιογράφο κα Ε. Συράκη συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης, ενώ στην συνέχεια δέχθηκαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου.

Στην απονομή τιμητικών διακρίσεων μεταξύ των LIQUI MOLY και SKAMA οι κύριοι Dr. U. Weller (CEO) και S. Coniglio (Director Export) εξήραν την 25ετή επιτυχή πορεία της αποκλειστικής συνεργασίας και ανέφεραν χαρακτηριστικά: «….η LIQUI MOLY βλέπει τους συνεργάτες της ως μία μεγάλη οικογένεια. Και το αποτέλεσμα αυτής της θέσης αποτυπώνεται και στα 25 επιτυχημένα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με την εταιρεία SKAMA. Είμαστε συνεργάτες που συζητάμε και βελτιώνουμε τη συνεργασία μας και ξεπερνάμε τις δυσκολίες μαζί». Σημείο στο οποίο ο κ. Κωνσταντίνος Μαραγκός (CEO SKAMA) συμπλήρωσε: «Πρόκειται σε όλα αυτά τα χρόνια για μία σχέση ανθρώπινη, όπου μοιραστήκαμε την ίδια κουλτούρα. Ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μαζί.»

Ακολούθησε απονομή βραβείων σε διακεκριμένους εμπορικούς συνεργάτες και συνεργεία-μέλη του νέου concept της LIQUI MOLY CAR PERFOMANCE PLAN με PREMIUM PARTNER εμπόρους και SERVICE PARTNER συνεργεία για την μακρόχρονη και στενή συνεργασία.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που δόθηκε προς τους δημοσιογράφους, σε ερώτημα που αφορούσε τα μελλοντικά πλάνα της LIQUI MOLY ο Dr. U. Weller (CEO) ανέφερε:

«Θέλουμε να βάλουμε τα θεμέλια για περαιτέρω ανάπτυξη. Τον Μάρτιο, η παραγωγή έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο της 65χρονης ιστορίας της εταιρείας μας. Η νέα γραμμή παραγωγής πρόσθετων έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε λειτουργία στο τέλος Νοεμβρίου. Με αυτόν τον τρόπο εκσυγχρονίζουμε και διευρύνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, χωρίς φυσικά καμία θέση εργασίας να πέφτει θύμα τους εκσυγχρονισμού».

Από την πλευρά του, ο κ.Κ. Μαραγκός (CEO SKAMA) σε ερώτηση σχετικά με την ηλεκτροκίνηση τόνισε:

«Το τοπίο για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης είναι πάρα πολύ θολό και οι ιδιώτες είναι πάρα πολύ επιφυλακτικοί να επενδύσουν σε νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία εκτός των προβλημάτων αυτονομίας και υποδομών θα απαξιωθούν τεχνολογικά τα επόμενα 2-3 χρόνια και ως εκ τούτου η εμπορική αξία τους θα καταρρεύσει. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να οριστικοποιήσουμε το μέλλον της αυτοκίνησης ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Εμείς μαζί με τη LIQUI MOLY έχουμε στόχο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους κατόχους αυτοκινήτων με τα κατάλληλα προϊόντα και άριστες υπηρεσίες».

Να σημειωθεί ότι η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957. Αναπτύσσει και παράγει αποκλειστικά στη Γερμανία, όπου ψηφίζεται επανειλημμένα από τους αναγνώστες των περιοδικών αυτοκινήτου ως η καλύτερη μάρκα λιπαντικών, περισσότερα από 4.000 προϊόντα προσφέροντας μία μοναδική και ευρεία γκάμα χημικών προϊόντων για αυτοκίνητα όπως λιπαντικά, πρόσθετα κινητήρων κ.α. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 150 χώρες και απέφεραν 800 εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις το 2022.

Η SKAMA ιδρύθηκε το 1957 και έκτοτε έχει εξελιχθεί και απασχολεί 226 άτομα, με 12 σημεία πώλησης και ετήσιο τζίρο 44 εκατομμύρια Ευρώ το 2022. Με σχεδόν 100.000 ενεργούς κωδικούς η SKAMA προσφέρει στην Ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα προϊόντων για την επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου όπως ανταλλακτικά, λιπαντικά και άλλα είδη για τον τομέα του Aftermarket καθώς και μία πλήρη γκάμα ελαστικών της εταιρείας AUSTONE.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.