Εξαιρετική λύση για την αγορά και πώληση ανταλλακτικών
COVID-19

Εξαιρετική λύση για την αγορά και πώληση ανταλλακτικών

Το Marketparts.com έχει καθιερωθεί ως η πρώτη παγκοσμίως ψηφιακή πλατφόρμα για την αγορά και πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων που απευθύνεται σε κατασκευαστές και διανομείς.

Λίγους μήνες μετά το επίσημο άνοιγμά της, η πρώτη πλατφόρμα B2B αγορών για κατασκευαστές και διανομείς ανταλλακτικών για αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσικλέτες έχει καταγράψει τεράστια αύξηση στις εγγραφές νέων μελών κατά την περίοδο της καραντίνας. Το Marketparts.com, που εξυπηρετεί παγκοσμίως την B2B αγορά μεταξύ κατασκευαστών και διανομέων ανταλλακτικών αποδεικνύει μέσα σε λίγους μόνο μήνες λειτουργίας πως είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα που εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν πολλοί κατασκευαστές, διανομείς και προμηθευτές με απόλυτη επιτυχία.

Λειτουργώντας από τον Ιανουάριο του 2020, το Marketparts.com μετρά ήδη 300 συνδρομητές, οι μισοί εκ των οποίων προέρχονται από την Ευρώπη κι οι άλλοι μισοί από τον υπόλοιπο κόσμο. Οι παραπάνω συνδρομητές αντιπροσωπεύουν το 75% της αγοράς LV / LCV και το 25% της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών (85%) είναι διανομείς και οι υπόλοιποι κατασκευαστές εξοπλισμού που ενδιαφέρονται για τη δυνατότητα στόχευσης τοπικών αγορών ψηφιακά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της άνευ προηγουμένου περιόδου περιορισμού στο σπίτι, το Marketparts.com προσφέρει μία εξαιρετική λύση για την πώληση άμεσα διαθέσιμων ανταλλακτικών στις καλύτερες συνθήκες συντήρησης, διαθεσιμότητας και τιμής.

Αυτή η περίοδος αποτελεί μια ευκαιρία για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας να σκεφτούν νέες μεθόδους για την αγορά και την πώληση ανταλλακτικών.

Έχουμε παρατηρήσει αύξηση πάνω από 50% στα αιτήματα επίδειξης και δοκιμής για την πλατφόρμα μας.

Christophe Riberolle, CEO του Marketparts.com.

Ο Christophe Riberolle αναφέρει επίσης, “Γνωρίζουμε ότι αυτή η κατάσταση αστάθειας που επικρατεί στην οικονομία και επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, θα συνεχιστεί για μερικούς ακόμη μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτού του lockdown μειώσαμε τα τέλη συνδρομής στην πλατφόρμα μας για να διευκολύνουμε τους αγοραστές.”

Το Marketparts.com έχει ήδη φέρει σε επαφή αγοραστές και πωλητές από 35 χώρες σε 5  διαφορετικές ηπείρους, στοχεύοντας έως το τέλος του έτους, να διπλασιάσει την προσφορά των προϊόντων και να συμπεριλάβει 300 νέους προμηθευτές στην πλατφόρμα, 20 εκ των οποίων είναι γνωστοί κατασκευαστές εξοπλισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.