Νέα εφαρμογή καταλόγου
android

Νέα εφαρμογή καταλόγου

Η Gates παρουσιάζει μία νέα εφαρμογή για smartphone και tablets που παρέχει στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση σε μία από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για τη δευτερογενή αγορά. 

Το Gates Automotive Catalog App αποτελεί ένα απλό, γρήγορο και ευέλικτο εργαλείο, και είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσα από το App Store (iOS) και το PlayStore (Android). Προσφέρει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και επίπεδα υπηρεσιών που δεν είναι διαθέσιμα μέσω προγραμμάτων περιήγησης για υπολογιστές ή κινητά, όπως:

  • Σαρωτής barcode: Σκανάροντας το barcode στις συσκευασίες, οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση σε εικόνες εξαρτημάτων, δεδομένα εφαρμογής, τεχνικές συμβουλές και τεχνικά δελτία, κι έτσι επισκευαστές και διανομείς εξοικονομούν χρόνο.
  • Πρόσθετη λειτουργία αναζήτησης: Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν μεγέθη και χαρακτηριστικά ιμάντα, τροχαλίας και εύκαμπτου σωλήνα, ανεξάρτητα από την εφαρμογή.
  • Εργαλείο σύγκρισης: Οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν και να συγκρίνουν παρόμοια προϊόντα και κιτ για την καλύτερη επιλογή.
  • Αυτόματο ιστορικό αναζήτησης: Η εφαρμογή αποθηκεύει αυτόματα το πρόσφατο ιστορικό αναζήτησης, επιτρέποντας στους χρήστες γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα και υπενθυμίσεις για τα πιο δημοφιλή μοντέλα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.