Νέα σπειροειδή ελατήρια
Japanparts

Νέα σπειροειδή ελατήρια

Η Japanparts, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της σε προϊόντα ανάρτησης, παρουσίασε μία ευρεία γκάμα σπειροειδών ελατηρίων. 

Περισσότεροι από 2.900 κωδικοί (παραδοσιακά ελατήρια, τύπου μπανάνας, λοξά σπειροειδή και βαρελοειδή) προσφέρονται από την εταιρεία, παρέχοντας σημαντική κάλυψη του ευρωπαϊκού, του ασιατικού και του αμερικάνικου στόλου οχημάτων, ακόμη και για τα πιο πρόσφατα μοντέλα. Κάθε ελατήριο παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Πρώτης Τοποθέτησης και οι πρώτες ύλες ελέγχονται πριν και μετά από κάθε διαδικασία.

Κάθε σπειροειδές ελατήριο υπόκειται σε ειδική θερμική επεξεργασία, για να εξασφαλιστεί η αντοχή και η ελαστικότητά του, και βάφεται με επίστρωση πούδρας.

Οι εκτενείς δοκιμές, που γίνονται από την Japanparts στα ελατήρια, διασφαλίζουν την αξιοπιστία κάθε εξαρτήματος, που πιστοποιείται από σημαντικούς οργανισμούς, όπως ο γνωστός TUV Rheinland. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας στον τομέα ανάρτησης περιλαμβάνει ελατήρια, βάσεις στήριξης και προστατευτικά καλύμματα σκόνης, αποτελείται από περίπου 6.000 κωδικούς ανταλλακτικών και συνεχώς επεκτείνεται. Το πρώτο εξάμηνο του 2020 η εταιρεία παρουσίασε περισσότερους από 150 κωδικούς για το σύστημα ανάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.