Νέες συνεργασίες και επέκταση του δικτύου
LUKOIL

Νέες συνεργασίες και επέκταση του δικτύου

ιαπωνικη
Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό της τα λιπαντικά LUKOIL και τα ανταλλακτικά MANDO, καθώς και µε την προσθήκη δύο νέων σηµείων εξυπηρέτησης, σε Χαλκίδα και Ρέθυµνο. Παράλληλα, η βράβευσή της από την εταιρεία Brilis αναδεικνύει τις άριστες σχέσεις συνεργασίας που έχει επιτύχει.

Νέα καταστήµατα σε Χαλκίδα και Ρέθυµνο

Με δύο νέα σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία ξεκίνησαν να λειτουργούν από τα μέσα Φεβρουαρίου, το δίκτυο της ΙΑΠΩΝΙΚΗ αριθμεί πλέον 25 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, με ένα νέο κατάστημα στη Χαλκίδα (3° χλμ. Λεωφ. Γ. Παπανδρέου), το οποίο καλύπτει συνολική επιφάνεια 1.050 τ.μ., η εταιρεία εξυπηρετεί όλο τον νομό Ευβοίας. Ακόμη, η παρουσία της στην Κρήτη επεκτείνεται με τη δημιουργία του 3ου σημείου πώλησης στο νησί, καθώς ήδη λειτουργούν καταστήματα σε Χανιά και Ηράκλειο. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο Ρέθυμνο (3° χλμ. Ε.Ο. Ρεθύμνου – Χανίων), διαθέτει συνολική επιφάνεια 900 τ.μ. και καλύπτει τις ανάγκες του νομού.


Με σταθερή προσήλωση στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, τα δύο νέα καταστήµατα έχουν δηµιουργηθεί σύµφωνα µε τα πρότυπα της εταιρείας. Είναι στελεχωµένα µε εξειδικευµένο προσωπικό που δίνει έµφαση στην άµεση εξυπηρέτηση και την οικοδόµηση µακρόχρονων σχέσεων εµπιστοσύνης µε τους πελάτες και τους συνεργάτες τους. Τα δύο καταστήµατα διαθέτουν µία πλήρη γκάµα ανταλλακτικών, καθώς και άριστα εξοπλισµένη αίθουσα για τη διεξαγωγή σεµιναρίων και παρουσιάσεων για την παροχή τεχνικής κατάρτισης και υποστήριξης προς τους πελάτες της εταιρείας.

Λιπαντικά LUKOIL

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των πετρελαιοειδών, η LUKOIL προσφέρει μία εκτεταμένη γκάμα λιπαντικών κορυφαίων προδιαγραφών, τα οποία είναι διαθέσιμα από την ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Η εταιρεία παράγει συνθετικά λιπαντικά για κινητήρες βενζίνης και diesel. Τα λιπαντικά πληρούν τις απαιτήσεις όλων των ευρωπαϊκών, αμερικάνικων και ιαπωνικών κατασκευαστών αυτοκινήτων. Με σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και την εξέλιξη, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα υψηλών επιδόσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς. Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ προσφέρει μία πλήρη γκάμα λιπαντικών LUKOIL, που περιλαμβάνουν λιπαντικά για επιβατικά αυτοκίνητα από τις σειρές προϊόντων Genesis (premium σειρά) και Luxe, καθώς και τη σειρά Transmission για κιβώτια ταχυτήτων. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η σειρά Avantgarde για επαγγελματικά οχήματα και οι σειρές Verso (λιπαντικά για αγροτικά & βιομηχανικά οχήματα) και Geyser (λιπαντικά υδραυλικού συστήματος).

Ανταλλακτικά MANDO

Μέσα από τη νέα συνεργασία της με τη MANDO, τον κύριο κατασκευαστή εξαρτημάτων για κορεατικά οχήματα, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ διευρύνει την γκάμα της σε ανταλλακτικά γι’ αυτά τα οχήματα. Η εξελιγμένη τεχνολογία και η κορυφαία ποιότητα είναι κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων της εταιρείας. Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό πως η MANDO αποτελεί τον μεγαλύτερο ΟΕ κατασκευαστή για την HYUNDAI – KIA. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει την γκάμα της, ώστε να καλύπτει και ευρωπαϊκά οχήματα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει για την πρώτη τοποθέτηση είναι διαθέσιμα και στο Αftermarket, με την ίδια ποιότητα, τις υψηλές προδιαγραφές και τους αυστηρούς ελέγχους, σύμφωνα με τα πρότυπα των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ προσφέρει στην ελληνική αγορά ανταλλακτικά από τις παρακάτω ομάδες προϊόντων.

 • Μπροστινό σύστημα
 • ανάρτηση
 • αισθητήρες – ηλεκτρικά εξαρτήματα
 • κρεμαγιέρες
 • φρένα
 • φίλτρα
 • ιμάντες
 • μίζες – δυναμό
 • κλιματισμός
 • ψυγεία
 • ρουλεμάν
 • φλάντζες
 • αντλίες (βενζίνης – νερού – λαδιού – υδραυλικού)
 • λαστιχοειδή, κολάρα, βάσεις μηχανής, ADAS κ.α.

Βραβείο HITACHI Top Partner 2020

Μία ακόμα διάκριση έλαβε η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά και τις ισχυρές σχέσεις που διατηρεί με τους συνεργάτες της. Στις αρχές Ιανουαρίου, η εταιρεία Brilis παρέδωσε στην ΙΑΠΩΝΙΚΗ το βραβείο HITACHI Top Partner 2020 για την ελληνική αγορά. Το βραβείο αυτό αποδεικνύει την άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών, καθώς και την ανοδική πορεία του εμπορικού σήματος HITACHI, με βάση τις πωλήσεις του δικτύου καταστημάτων της ΙΑΠΩΝΙΚΗ.


«Ευχαριστούµε θερµά την εταιρεία Βrilis και το προσωπικό της για την οµαδικότητα και την ανταπόκρισή της σε ό,τι έχουµε χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής χρονιάς».
Δ.Σ. ΙΑΠΩΝΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.