7 Χρόνια παρουσίας στη δευτερογενή αγορά
aftersales

7 Χρόνια παρουσίας στη δευτερογενή αγορά

Μεγάλα σχέδια για το µέλλον έχει η NEXUS Automotive International, η οποία συµπληρώνει 7 χρόνια δυναµικής παρουσίας και συνεχίζει την επιτυχηµένη της πορεία, για να γίνει µία ακόµα πιο ισχυρή δύναµη εξέλιξης στο παγκόσµιο Aftermarket.

Με αφορμή την επέτειο των 7 ετών από τη δημιουργία της, ο CEO Gael Escribe σημείωσε ότι η NEXUS απέδειξε πως είναι κάτι «παραπάνω από ένα απλό trading group», καθώς κατάφερε να αντιμετωπίσει την κρίση του Covid και να ισχυροποιήσει το δίκτυο για το 2021 και τα επόμενα έτη.

Πέρα από τις σημαντικές δραστηριότητες που έχει να επιδείξει το group, όπως η δημιουργία 3 βασικών κόμβων σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία, ο Gael ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ακόμα μέλους, της Motus, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς στην αφρικανική ήπειρο.


«Σε µία περίοδο υψηλής αβεβαιότητας, έχουµε αναδιαµορφωθεί και επανεστιάσει, έτοιµοι να αναπτύξουµε τον πυρήνα της δραστηριότητάς µας, χτίζοντας παράλληλα µία «γέφυρα» προς το µέλλον, µέσα από νέα concept και διευρύνοντας τα υπάρχοντα».
Gael Escribe, CEO της NEXUS

Το άνοιγμα των 3 κόμβων σε Ντιτρόιτ (ΗΠΑ), Χαϊδελβέργη (Γερμανία) και Οσάκα (Ιαπωνία), που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, εκπλήρωσε μία δέσμευση για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σχέσεων των προμηθευτών, επισημαίνει ο ίδιος.

Στα πλαίσια αυτά, ο Joe Stephan αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της Ν! στη Βόρεια Αμερική. Εκτός από την ισχυροποίηση των σχέσεων των προμηθευτών, ο Joe αναμένεται να συμβάλλει στη δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, καθώς και να οργανώσει κοινά project της NEXUS/N! στη Βόρεια Αμερική.

Ενδεικτικό της στρατηγικής του group σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί επίσης ο νέος ρόλος που ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο ο Masahi Ogawa ως Υπεύθυνος Συνεργασιών Προμηθευτών στην Ιαπωνία.

Οι βασικοί πυλώνες της στρατηγικής της NEXUS, όπως αναφέρει ο Gael, είναι οι εξής:

  1. Επιτάχυνση της ανάπτυξης σε έναν όλο και πιο πολύπλοκο κόσµο
  2. Επιτάχυνση των εµβληµατικών καινοτοµιών του Ν!
  3. Επιτάχυνση του σχεδίου βιωσιµότητας του Aftermarket
  4. Επιτάχυνση της δέσµευσης του Ν! για τις υπηρεσίες κινητικότητας
  5. Επιτάχυνση των πρωτοβουλιών για τη βιοµηχανία.


«Σήµερα βρισκόµαστε σε ένα σταυροδρόµι, µε σπουδαία κατορθώµατα πίσω µας, αλλά ακόµα πιο συναρπαστικές µέρες µπροστά µας, διατηρούµε την επαφή µε την Κοινότητα Ν!, αναµειγνύοντας ψηφιακές και φυσικές µορφές επικοινωνίας», επισηµαίνει ο Gael.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ