Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Πρωτάθλημα στην Ελλάδα
NGK Go Kart Championship

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Πρωτάθλημα στην Ελλάδα

Ένα εντυπωσιακό διήμερο διοργάνωσε η NGK|NTK για τους συνεργάτες της, με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν ένα γεμάτο αδρεναλίνη τουρνουά Kart. Tα έπαθλα και τα δώρα που κέρδισαν οι νικητές ολοκλήρωσαν αυτή την αγωνιστική εμπειρία.

Το πρώτο NGK Go Kart Championship έλαβε χώρα στην Αθήνα. Η εταιρεία διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό event για τους συνεργάτες της, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους της NGK|NTK είναι να βρίσκεται κοντά τους, να μοιράζεται, με κάθε τρόπο, το όραμα και τις φιλοδοξίες της για το μέλλον. H ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών πρωτοστατούν στην ατζέντα της. Και ποιο θα ήταν το κατάλληλο μέρος για αυτή τη συνάντηση, αν όχι μία πίστα αγώνων;

Οδηγοί αλλά και εκπρόσωποι των επίσημων διανομέων στην Ελλάδα της NGK|NTK είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία γεμάτη ημέρα στην αγωνιστική πίστα Kart, Speed Force, στο Κορωπί. Η δυναμική αυτή εμπειρία ολοκληρώθηκε με δείπνο και διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από όλους τους διανομείς NGK|NTK στην Ελλάδα, ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε., ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε., ΣΚΑΜΑ Α.Ε., Multipart A.E., Inter Cars A.E. και Eltrekka. Τόσο στην πίστα όσο και στο δείπνο, επίτιμοι καλεσμένοι στο πρώτο Go Kart Championship στην Αθήνα, ήταν οι εκπρόσωποι της NGK|NTK από την Ιταλία, Domenico Triarico, Emiliano Nardomarino, Enrico Lo Russo και Roberto Gallinella, καθώς και ο Marc Kuntzsch από τη Γερμανία.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παίζει σπουδαίο ρόλο στις δραστηριότητες της NGK|NTK. Οι διεθνείς πίστες αγώνων αποτελούν ένα εξαιρετικό πεδίο δοκιμών για τα προϊόντα της εταιρείας. Οι ακραίες συνθήκες ωθούν την καινοτομία και δημιουργούν τεχνολογίες αιχμής.

Ένας συναρπαστικός αγώνας

Μία αληθινή εμπειρία αγώνων καρτ σε πίστα 750 μέτρων είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συμμετέχοντες και, φυσικά, οι πιο γρήγοροι κέρδισαν εξαιρετικά δώρα. Συνολικά 51 οδηγοί, εκπρόσωποι των διανομέων της NGK|NTK στην Ελλάδα, καθώς και 5 τυχεροί μηχανικοί-μεταπωλητές ανταλλακτικών, που αναδείχθηκαν έπειτα από κλήρωση, μετά τη συμμετοχή τους στις εκπαιδεύσεις της εταιρείας, έλαβαν μέρος στο πρώτο NGK Go Kart Championship που διοργανώθηκε στην Ελλάδα.

Οι οδηγοί, αφού έλαβαν τον κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και T-shirts NGK|NTK, χωρίστηκαν σε 7 ομάδες των 8 ατόμων και ξεκίνησαν τους δοκιμαστικούς γύρους στην πίστα. Οι περισσότεροι είχαν και παλαιότερη εμπειρία σε καρτ και αυτό φάνηκε από τις συναρπαστικές αναμετρήσεις που χάρισαν θέαμα στους παρευρισκόμενους, όταν πλέον ξεκίνησαν οι αγωνιστικοί γύροι. Οι χρόνοι τερματισμού ήταν τόσο κοντινοί μεταξύ τους που κάποιοι γύροι καθήλωσαν το ενδιαφέρον του κοινού και απογείωσαν την ένταση. Έπειτα από χιλιόμετρα στην καυτή άσφαλτο, η δυναμική οκτάδα του τελικού πήρε θέσεις εκκίνησης και η αγωνία των θεατών κορυφώθηκε.

Οι μεγάλοι νικητές

Την πρώτη θέση στο NGK Go Kart Championship κατέκτησε ο Αχιλλέας Γκαραγκούνης, συνεργάτης της ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε., κερδίζοντας ένα ταξίδι στην Ιταλία, γεμάτο εκπλήξεις. Οι κατακτητές της δεύτερης και τρίτης θέσης του βάθρου, Θωμάς Λατσαράς και Χρήστος Ναζόπουλος, κέρδισαν ένα ρολόι του οίκου Ferrari κι ένα ρολόι του οίκου Ducati, αντίστοιχα.

Μία εμπειρία εντός κι εκτός δρόμου

Η NGK|NTK έχει την τάση να ξεπερνά τα όρια και να πυροδοτεί το πάθος με κάθε μέσο. Έτσι έγινε για μία ακόμη φορά, αφού οδηγοί, εκπρόσωποι αλλά και παρευρισκόμενοι θεατές είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορα τουρνουά εκτός πίστας, διεκδικώντας πλούσια δώρα. Πιο συγκεκριμένα, με backpacks Ducati βραβεύτηκαν οι τρεις παίκτες με τον καλύτερο χρόνο στο VR Racing Tournament, που ήταν προσομοιωτής σε αγωνιστικό παιχνίδι Formula 1.

Δύο ακόμη επιτραπέζια τουρνουά έλαβαν χώρα, ένα στο τραπέζι με το ξύλινο ποδοσφαιράκι κι ένα ακόμα σε ταμπλό AirHockey, με δύο ακόμα νικητές να λαμβάνουν δώρα με την υπογραφή του οίκου Ducati. Φυσικά δεν έλειψε και η κάλυψη της εκδήλωσης στα κοινωνικά δίκτυα, με ανταποκριτές τους ίδιους τους οδηγούς και τους θεατές, οι οποίοι επιβραβεύτηκαν επίσης με δώρα NGK|NTK, καθώς μοιράστηκαν την εμπειρία αυτή με φίλους και γνωστούς στο Instagram.

Ένας από τους βασικούς στόχους της NGK|NTK είναι να βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της, να μοιράζεται, με κάθε τρόπο, το όραμα και τις φιλοδοξίες της για το μέλλον.

Με το βλέμμα στο μέλλον

Εδώ κι 80 χρόνια, η NGK|NTK παραμένει κορυφαία επιλογή στον χώρο του αυτοκινήτου, στους επισκευαστές και στον τομέα του Aftermarket. Ως ειδικός στην τεχνολογία ανάφλεξης και τους αισθητήρες, προμηθεύει κάποιους από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών, των οδηγών, αλλά και κορυφαίων ομάδων που αγωνίζονται σε παγκόσμιες διοργανώσεις. Η καινοτομία και το αγωνιστικό πνεύμα βρίσκονται στο DNA του ομίλου, που εξελίσσεται διαρκώς.

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς, τους διανομείς μας στην Ελλάδα, για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε στα προϊόντα NGK|NTK. Απόψε με την παρουσία σας δώσατε ζωή σε μία νέα προσέγγιση marketing της εταιρείας που επισφραγίζει το μελλοντικό μας πλάνο για πιο ουσιαστική επαφή με σκοπό την εμπορική ανάπτυξη»
Marc Kuntzsch, Director of Central Europe στην NGK Spark Plug Europe

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί μία ευκαιρία για εμένα να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλο το δίκτυο διανομέων της NGK|NTK στην Ελλάδα, που από την πρώτη κιόλας ημέρα που άρχισα να συνεργάζομαι μαζί τους με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος και σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ευχαριστώ επίσης κάθε συνεργείο, κάθε εταιρεία διανομής για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας. Σήμερα είδα στα μάτια όλων σας το πάθος που τόσο έχουμε αναφέρει, μία πηγαία χαρά και αίσθηση διασκέδασης. Το πάθος αυτό είναι που κι εσείς αλλά κι εμείς θέλουμε να φέρνουμε στη δουλειά μας καθημερινά! Είναι το πάθος που έχει η NGK για την ανάφλεξη, το πάθος που έχει η NTK για τους συνεργάτες της»
Emiliano Nardomarino, Area Manager στην NGK Spark Plug Europe

Διαβάστε ακόμη:
Ο έλεγχος των σφαιρικών συνδέσμων
EGR – Σύστημα Ανακυκλοφορίας Καυσαερίων
Ηλεκτροκίνηση: Μπαταρία λιθίου – αέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ