Νέα σειρά αμορτισέρ αερίου SNR
NTN

Νέα σειρά αμορτισέρ αερίου SNR

Η NTN Europe ανακοίνωσε την διάθεση της νέας της σειράς αμορτισέρ SNR, 100% με αέριο, που περιλαμβάνει σχεδόν 800 κωδικούς.

Με κάλυψη πάνω από 80% του ευρωπαϊκού στόλου αυτοκινήτων, αυτά τα αμορτισέρ προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, αυξημένη αντοχή και απόλυτη προσαρμοστικότητα, καλύπτοντας έτσι, τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς. Ως κορυφαίος κατασκευαστής ρουλεμάν γόνατου στην Ευρώπη, η NTN θέλει να παρέχει μία παγκόσμια λύση στους παίκτες της αγοράς. Έτσι, ενισχύει την ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων ανάρτησης με αυτή την προσθήκη. Τα αμορτισέρ SNR συνδυάζονται με ρουλεμάν γόνατου για να εξασφαλίσουν απόδοση, ενισχυμένη, ασφάλεια και βέλτιστη άνεση. Πιο αναλυτικά, η σειρά SNR περιλαμβάνει:

  • Συμβατικά (σωληνωτά) αμορτισέρ: χρήση εμβόλου και συστήματος κυλίνδρου για την απορρόφηση της κινητικής ενέργειας που δημιουργείται όταν το σύστημα ανάρτησης κινείται. Ο σχεδιασμός τους εξασφαλίζει αποτελεσματική διάχυση θερμότητας, και ως εκ τούτου, σταθερή απόδοση και μεγαλύτερη αντοχή.
  • Αμορτισέρ με κάλυμμα ελατηρίου: για βελτιστοποίηση της κατανομής του φορτίου και ενίσχυση της σταθερότητας. Παρέχουν υψηλότερη ικανότητα φόρτωσης ενώ διατηρούν ομαλή οδική συμπεριφορά χάρη σε ένα σύστημα ελέγχου που ρυθμίζει συμπίεση και απελευθέρωση.
  • Γόνατα McPherson: χρήση συστήματος στήριξης γόνατου για τον συνδυασμό λειτουργιών απορρόφησης κραδασμών και ρουλεμάν φορτίου. Ο σχεδιασμός παρέχει καλύτερη κατανομή δύναμης, μειώνοντας έτσι τις καταπονήσεις σε άλλα εξαρτήματα της ανάρτησης, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερα χαρακτηριστικά ευστάθειας και οδικής συμπεριφοράς.
  • Αμορτισέρ φυσιγγίων: παρέχουν πιο ακριβή έλεγχο της κίνησης της ανάρτησης χάρη στο συμπαγές τους σχέδιο. Η λίστα των κωδικών είναι πολύ μεγάλη: για ευκολία, η σειρά SNR έχει τυποποιηθεί. Αυτή η προσέγγιση καθιστά δυνατή την κάλυψη πολλαπλών εφαρμογών με έναν ενιαίο κωδικό ανταλλακτικού, γεγονός που παρέχει σημαντικές οφέλη:
  1. Απλοποίηση αναγνώρισης προϊόντος: η διαδικασία αναγνώρισης αμορτισέρ διευκολύνει τις λειτουργίες και την οργάνωση του συνεργείου.
  2. Ευκολότερη διαχείριση αριθμού ανταλλακτικών: η τυποποιημένη προσέγγιση απλοποιεί τη διαχείριση πολλαπλών κωδικών, εξοικονομώντας χρόνο, μειώνοντας την πολυπλοκότητα και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο λάθους (προβλήματα στο απόθεμα, καλύτερο έλεγχο ποιότητας κ.λπ.).
  3. Βελτιστοποίηση χώρου αποθήκης: η τυποποίηση της σειράς προϊόντων παρέχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ο πελάτης τον αποθηκευτικό του χώρο πιο αποδοτικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.