ηλεκτρικά

Ολοκληρώθηκε το 6ο συνέδριο ηλεκτροκίνησης

09/02/2023
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ), σε συνεργασία με το insider.gr, και φιλοξενήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.  

Από την πλευρά των διοργανωτών ο Σπύρος Παπαευθυμίου, Πρόεδρος της ΗΑΕΕ & Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, επισήμανε τις θετικές εξελίξεις στην αγορά ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας με τη ραγδαία ανάπτυξή της. Επίσης, επεσήμανε πως προϋπόθεση για την κυριαρχία της ηλεκτροκίνησης αποτελεί ένας ικανός αριθμός δημόσιων φορτιστών και η ορθή ανάπτυξη όλης της αλυσίδας αξίας της ηλεκτροκίνησης.

Εκπρόσωποι του πολιτικού και ερευνητικού κόσμου, καθώς και οργανισμοί, φορείς και εταιρείες από τον κλάδο της ενέργειας, αλλά και του αυτοκινήτου, ανέδειξαν τη σημασία της ενίσχυσης αυτών των υποδομών. Παράλληλα, αναφέρθηκαν στις δράσεις που πραγματοποιούνται για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, καθώς και στους βασικούς παράγοντες που θα καθορίσουν την επέκτασή της και την ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας, συνολικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.