Νέας γενιάς λαµπτήρες προβολέων
Lumileds

Νέας γενιάς λαµπτήρες προβολέων

Οι λαμπτήρες RacingVision GT200 της Philips αναβαθμίζουν την ορατότητα κατά την οδήγηση και συμβάλλουν στις ταχύτερες αντιδράσεις του οδηγού και τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι νέοι λαμπτήρες RacingVision GT200 της Philips, που αναπτύχθηκαν από τη Lumileds, προσφέρουν την εξαιρετική φωτεινότητα ενός λαμπτήρα για χρήση σε ράλι σε μία μορφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον δρόμο, παρέχοντας ξεκάθαρη ορατότητα με έως και 200% πιο έντονο φως, σε σχέση με τα ελάχιστα όρια. Η βελτιστοποιημένη σχεδίαση του λαμπτήρα παρέχει περισσότερη φωτεινότητα, καθιστώντας την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο συναρπαστική.

Η φωτεινή δέσμη υψηλής απόδοσης φτάνει 80 μέτρα πιο μακριά σε σχέση με το νόμιμο ελάχιστο μήκος, επιτρέποντας στον οδηγό να έχει καλύτερη ορατότητα σε μεγαλύτερη απόσταση. Έτσι, μπορεί να εντοπίσει πιθανούς κινδύνους πιο άμεσα, να αντιδράσει ταχύτερα και να τοποθετήσει το αυτοκίνητο με μεγαλύτερη ακρίβεια στον δρόμο. Οι νέοι λαμπτήρες συμβάλλουν στην καλύτερη ορατότητα του οδηγού και συνεπώς στη μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση κατά την οδήγηση.

Νέες τεχνικές παραγωγής για το γυαλί χαλαζία Philips Diamond Precision εξασφαλίζουν περισσότερο φως, εντός των κανονιστικών ορίων, παρέχοντας μεγαλύτερη φωτεινότητα εκεί όπου χρειάζεται. Επίσης, το γυαλί χαλαζία προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στα θερμικά φορτία βελτιώνοντας τη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα, ενώ η βελτιωμένη απορρόφηση ακτινοβολίας UV ενισχύει την προστασία.

Η προηγμένη τεχνολογία στον τομέα του φωτισμού της Philips είναι καταξιωμένη στην αυτοκινητοβιομηχανία για πάνω από 100 χρόνια. Τα προϊόντα της Philips για την Πρώτη Τοποθέτηση σχεδιάζονται και αναπτύσσονται ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών κατά ISO), με αποτέλεσμα σταθερά υψηλά πρότυπα παραγωγής.

Οι λαμπτήρες Philips RacingVision GT200 είναι συμβατοί με μοντέλα αυτοκινήτων κορυφαίων εμπορικών σημάτων, όπως Audi, BMW, Ford, GM, Toyota και Volkswagen. Είναι διαθέσιμοι στους πιο συνηθισμένους τύπους λαμπτήρων προβολέων, H4 και H7.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ