Ψηφιακές εκδηλώσεις εν μέσω πανδημίας
COVID-19

Ψηφιακές εκδηλώσεις εν μέσω πανδημίας

Με στόχο να δηµιουργήσουν ένα πλαίσιο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και να ενισχυθούν οι σχέσεις µεταξύ των µελών τους, η ΤΕΜΟΤ και η NEXUS πραγµατοποίησαν πρόσφατα διαδικτυακές εκδηλώσεις, στα πρότυπα των νέων συνθηκών που έχουν διαµορφωθεί.

Η πανδηµία του Covid – 19 έχει δηµιουργήσει µία νέα πραγµατικότητα για όλους, µε τις εταιρείες και τους οργανισµούς να επιδιώκουν να προσαρµοστούν σε αυτό το νέο περιβάλλον. Όλες οι µεγάλες εκδηλώσεις και εκθέσεις του κλάδου έχουν αναβληθεί, µε τους υπεύθυνους να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους, ώστε να έρθουν σε επαφή µε τους συνεργάτες τους. Έτσι, έρχεται ο ψηφιακός κόσµος και δίνει τη λύση. Τα ψηφιακά εργαλεία έχουν κυριαρχήσει αυτήν την περίοδο και οι εκδηλώσεις του κλάδου έχουν ξεκινήσει να υιοθετούν αυτή την εναλλακτική.

Let’s Glocalize – 1η ψηφιακή εκδήλωση της ΤΕΜΟΤ

Η TEMOT International άνοιξε τις ψηφιακές της πόρτες, στις 28 – 30 Σεπτεμβρίου, σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό event. Με σχεδόν 800 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και γύρω στις 2.000 συναντήσεις, η ΤΕΜΟΤ έσπασε το ρεκόρ της. Η δικτύωση και η ανταλλαγή απόψεων είναι σημαντικά στοιχεία στις εκδηλώσεις του γκρουπ, και, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αυτοί οι στόχοι πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, παρά τη φυσική απόσταση των συμμετεχόντων. Αν και χρειάστηκε αρκετή προετοιμασία και υπήρχαν διάφορα εμπόδια, με αξιοσημείωτη πειθαρχία, πνεύμα συνεργασίας και εντατική αλληλεπίδραση, όλοι συνέβαλαν σημαντικά σε ένα πολύ θετικό και αξιοπρεπές αποτέλεσμα.


«Ήταν µία αξιοσηµείωτη εµπειρία από την οποία µάθαµε πολλά και προχωράµε µε το ίδιο πνεύµα, συνεχίζοντας να χρησιµοποιούµε τα ψηφιακά µέσα για τις συναντήσεις µας στο εγγύς µέλλον. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται µε την άµεση ανταλλαγή απόψεων και για τον λόγο αυτό ανυποµονούµε να δούµε ξανά από κοντά όλους τους συνεργάτες µας όσο το δυνατόν συντοµότερα. Επειδή #We are TEMOT!».
Φώτιος Κατσαρδής, Διευθύνων Σύµβουλος & Πρόεδρος της TEMOT International

Η εικονική έκθεση της NEXUS

H Nexus διοργάνωσε στις 14 και 15 Οκτωβρίου μία ψηφιακή έκθεση, όπου περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα εικονικά περίπτερα των 50 και πλέον εκθετών, προμηθευτών του γκρουπ.

Κατά το διήμερο, πραγματοποιήθηκαν γύρω στις 1.300 ψηφιακές συναντήσεις, αλλά και 4 διαφορετικά webinars με live «Ερωτήσεις-Απαντήσεις» με τη διευθυντική ομάδα της Nexus. Επιπλέον, στις Virtual Days συμμετείχαν κάποιες από τις πιο καινοτόμες start-ups στον τομέα της κινητικότητας, χάρη στο Mobilion, μία πρωτοβουλία της Nexus που επενδύει στην έξυπνη κινητικότητα, με επίκεντρο τις τεχνολογίες στο Aftermarket και τις καινοτομίες στις ψηφιακές υπηρεσίες, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.


«Τα σχόλια από όλους τους συµµετέχοντες είναι οµόφωνα: ήταν µία εντελώς καινούρια, συναρπαστική εµπειρία. Τηρούµε την υπόσχεσή µας προς την Ν! Κοινότητα να τους υποστηρίζουµε, σε όποιο σηµείο του κόσµου και αν είναι και θα συνεχίσουµε να το κάνουµε, διασφαλίζοντας το πιο υγιές και ασφαλές περιβάλλον για την Κοινότητά µας».
Gael Escribe, Διευθύνων Σύµβουλος της NEXUS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.