Ψηφιακή συνάντηση των μελών της
NEXUS

Ψηφιακή συνάντηση των μελών της

Εξελιγµένη, µε πλούσια θεµατολογία και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, η διήµερη διαδικτυακή συνάντηση της Κοινότητας NEXUS πραγµατοποιήθηκε στις 7-8 Απριλίου.

Διανοµείς και κατασκευαστές από όλο τον κόσµο συνδέθηκαν στην ειδική πλατφόρµα για να συµµετέχουν στο N! Virtual Days. H εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Nexus Automotive International, µία από τις µεγαλύτερες «Συµµαχίες» στον χώρο του Aftermarket σε παγκόσµιο επίπεδο.

Η διήµερη ψηφιακή συνάντηση πραγµατοποιήθηκε στις 7-8 Απριλίου. Την ίδια χρονική περίοδο, υπό φυσιολογικές συνθήκες, τα µέλη της NEXUS θα συγκεντρώνονταν για το ετήσιο N! Business Forum. Το ετήσιο Forum ωστόσο δεν µπόρεσε να διεξαχθεί λόγω των περιορισµών του Covid-19.

Έτσι, για δεύτερη φορά, η μεγάλη συνάντηση υλοποιήθηκε ψηφιακά, με περισσότερους από 1.500 συμμετέχοντες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν περίπου 80 περίπτερα προμηθευτών και να συμμετέχουν συνολικά σε 2.500 επαγγελματικές συναντήσεις και 14 webinars.


«Ακούσαμε τις ανάγκες της κοινότητάς μας. Έπειτα εργαστήκαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την εμπειρία τους, εφόσον οι ζωντανές εκδηλώσεις δεν είναι ακόμα εφικτές».
Bas Donders, Διευθυντής Brand και Communications της Ν!

«Φυσικά, μας λείπει η φυσική παρουσία των μελών και των προμηθευτών μας, αλλά είμαστε πολύ περήφανοι που τους βλέπουμε να συνδέονται και να συμμετέχουν ενεργά. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο περιβάλλον και όλη την υποστήριξη για επιτυχημένες συναντήσεις», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με την ψηφιακή διοργάνωση.

Ψηφιακά σεµινάρια και παρουσιάσεις

Η ψηφιακή εκδήλωση αποτέλεσε, επίσης, μία ευκαιρία για τη διοίκηση της NEXUS να μοιραστεί σημαντικά μηνύματα, όπως η ανάπτυξη projects για την παροχή υπηρεσιών για μία πιο ψηφιακή δευτερογενή αγορά και οι στρατηγικές πρωτοβουλίες για την αύξηση των επιχειρηματικών ευκαιριών για ολόκληρη την Κοινότητα NEXUS.

Πραγματοποιήθηκαν πέντε ειδικά webinars, όπου η ομάδα της NEXUS τόνισε τη νέα δομή της εταιρείας και την περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών και των εργαλείων που προσφέρει. Επίσης, αναδείχθηκε η στρατηγική για την ανάπτυξη του τομέα των βαρέων οχημάτων και οι δυνατότητες που προσφέρονται στους προμηθευτές NEXUS για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους ευκαιριών.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ψηφιακών συναντήσεων, δόθηκε μεγάλη έμφαση στις βασικές δραστηριότητες της NEXUS. Η NEXUS επιδιώκει να παρέχει συνεχή υποστήριξη και να λειτουργεί ως καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη της Κοινότητας.


«Ενώ συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις επιχειρησιακές και βασικές δραστηριότητές μας, ειδικά αυτήν την περίοδο των αλλαγών στο τοπίο της δευτερογενούς αγοράς, μας ενδιαφέρει, επίσης, πολύ να προσφέρουμε στην Κοινότητά μας ευκαιρίες πέρα από τις παραδοσιακές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πιστεύουμε ότι αλλάζοντας τη νοοτροπία μας, μπορούμε καλύτερα να προβλέψουμε τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον».
Gael Escribe, Διευθύνων Σύμβουλος της Ν!

Παράλληλα, η NEXUS συμβάλλει στη διαμόρφωση του μέλλοντος της δευτερογενούς αγοράς μέσω μίας σειράς πρωτοβουλιών πέρα από τη βασική της δραστηριότητα.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της ψηφιακής εκδήλωσης διοργανώθηκαν webinars από κάποιους προμηθευτές-μέλη της NEXUS. Συγκεκριμένα από Brembo, MANN+HUMMEL, NRF, NTN-SNR, ZF και VALEO. Η κάθε εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της. Ταυτόχρονα μπορεί να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις προκλήσεις τους μέλλοντος και σχεδιάζει την εξέλιξή της απέναντι στις αλλαγές που διαμορφώνουν την κινητικότητα.

Απονοµή βραβείων

Ακολουθώντας το πρότυπο των live διοργανώσεων, τη δεύτερη ημέρα, παρουσιάστηκαν οι βραβεύσεις των μελών της NEXUS που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά.

  1. Οι Alternative Autoparts, Bapcor και NEXUS North America αναγνωρίστηκαν ως Μέλη N! της Χρονιάς
  2. Η Megap ως Μέλος N! της Χρονιάς για Βαρέα Οχήµατα
  3. Η Bosch ως Προµηθευτής N! της Χρονιάς
  4. Η ZF ως Προµηθευτής N! της Χρονιάς για Βαρέα Οχήµατα

Υπήρξαν επίσης κάποια ειδικά «Βραβεία Αριστείας», που απονεµήθηκαν στον Alex Ashmore από την Delphi Technologies, στον Snrinivasa Raghavan της TVS και στον Kyoichiro Oki της SPK, για τις προσωπικές εξαιρετικές συνεισφορές τους στην N! Κοινότητα. Με την άψογη απόδοσή τους, παρά τις παγκόσµιες κοινωνικές και οικονοµικές συνθήκες κατά το προηγούµενο έτος, επέδειξαν µία προοδευτική προσέγγιση και σηµαντική εµπλοκή στην Κοινότητα NEXUS.


Η επόµενη διεθνής συνάντηση προγραµµατίζεται για τον Οκτώβριο, µε τη «φθινοπωρινή» εκδοχή του Ν! Virtual Days.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ