Επέκταση συνεργασίας για την προμήθεια λιπαντικών
Castrol

Επέκταση συνεργασίας για την προμήθεια λιπαντικών

Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Renault και της Castrol, μέρος του ομίλου BP, παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2027.

Ο Όμιλος Renault και η Castrol ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους έως το τέλος του 2027. ‘Ετσι, οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να σχεδιάζουν από κοινού και να προμηθεύουν με Aftermarket λιπαντικά κινητήρα το παγκόσμιο δίκτυο διανομέων Renault. Επιπλέον, θα εμπλουτιστεί και η γκάμα προϊόντων τους, με την προσθήκη ενός νέου λιπαντικού κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένου για οχήματα Euro 7.

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα προϊόντων της Renault Group και της Castrol θα επεκταθεί με ένα νέο λιπαντικό κινητήρα χαμηλού ιξώδους, ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα συμβατά με το Euro 7. Αυτό το προϊόν, γνωστό ως AN2022 (Alliance Norm 2022) έχει αναπτυχθεί ειδικά για να συμμορφώνεται με τα πρότυπα Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance και θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2022.

Ο Όμιλος Renault επέλεξε την Castrol ως τον παγκόσμιο συνεργάτη του για τα λιπαντικά πλήρωσης κινητήρα για το Aftermarket, το 2020. Αυτή η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες οχημάτων Renault, Dacia και Alpine να επωφεληθούν από την επιτυχημένη συνεργασία που, μαζί με τη συνεργασία τους στη Formula 1, ωθεί τα τεχνολογικά όρια τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ