Συνεργασία με Goodyear και B.R.M.
algavre pro racing

Συνεργασία με Goodyear και B.R.M.

H Algarve Pro-racing προχωρά σε συνεργασία με την Goodyear και τον διάσημο premium κατασκευαστή ρολογιών B.R.M.

Ως πρωταθλητής του Ασιατικού Le Mans, η Algarve Pro Racing έχει ήδη αποδείξει την ηγετική της θέση στους αγώνες καθώς και την εμπειρία που διαθέτει στo να μεγιστοποιεί την απόδοση των ελαστικών.

Η Goodyear, η μάρκα ελαστικών που έχει νικήσει 14 φορές τον αγώνα Le Mans 24 Hours, έχει χαράξει σημαντική ιστορία στη συνεργασία της με μερικές από τις καλύτερες ομάδες.

Μετά από την ιστορική επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA (WEC) το 2019, η Goodyear γίνεται προμηθευτής ελαστικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Les Mans (ELMS) μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

H συνεργασία των παραπάνω έχει αποτέλεσμα τη δημιουργία του αποκλειστικού ρολογιού Goodyear B.R.M.

Για τη σεζόν 2020 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Le Mans (ELMS), η ομάδα Algarve Pro Racing θα συνεργαστεί με τους σπεσιαλίστες κατασκευαστές ρολογιών B.R.M. O πολυτελής γαλλικός οίκος κατασκευής ρολογιών πρόκειται να παράγει ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης, εμπνευσμένο από το ρετρό σχεδιαστικό στυλ της Goodyear, που θα ντύσει το αγωνιστικό μοντέλο Algarve Pro.

Η B.R.M. πρόκειται να δημιουργήσει δύο ξεχωριστά σχέδια των αποκλειστικών αυτών ρολογιών χειρός καθώς και ένα ρολόι γραφείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.goodyear.com/corporate.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ