Συνεργασία Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON
DriveGreen

Συνεργασία Mercedes-Benz Ελλάς και ELPEDISON

Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις ηλεκτρικής κινητικότητας, η Μercedes-Benz Ελλάς δημιούργησε μία στρατηγική συνεργασία με την ELPEDISON. 

Η ηλεκτροκίνηση παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον για την αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και για τους καταναλωτές, απαιτούνται όμως έργα υποδομών ώστε να λειτουργήσει αποδοτικά. Η Μercedes-Benz Ελλάς επιδιώκει να προσφέρει μία υψηλού επιπέδου εμπειρία στους πελάτες της μέσα από τον στόλο ηλεκτρικών οχημάτων που διαθέτει. Έτσι, προχωρά σε συνεργασία με την ELPEDISON, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία μίας καινοτόμου και ολιστικής πρότασης στην ηλεκτροκίνηση, της DriveGreen Welcome. Αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που προσφέρει premium εμπειρία, αλλά και προστιθέμενη αξία, αφού προτείνει εξατομικευμένες λύσεις προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της Mercedes-Benz που επιλέγουν ένα ηλεκτρικό ή ένα Plug-In-Hybrid όχημα από τη γκάμα προϊόντων της μάρκας EQ. Συγκεκριμένα, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για εταιρικούς πελάτες, η πρόταση DriveGreen Welcome περιλαμβάνει λύσεις που αφορούν τον εξοπλισμό φόρτισης, την παροχή ρεύματος ή και συνδυασμό των δύο αυτών υπηρεσιών.

DriveGreen Welcome Home

Στην πρόταση DriveGreen Welcome Home περιλαμβάνονται: εξοπλισμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (wallbox), λύσεις κατανομής φόρτισης (load balancing) για την προστασία από υπερφόρτωση του ηλεκτρικού δικτύου, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της οικίας, υπηρεσίες εγκατάστασης, καθώς και τεχνική υποστήριξη. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα «έξυπνων» φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρουν ένα πλήθος εξυπηρετικών λειτουργιών, αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Η εγκατάσταση του συνόλου των συστημάτων φόρτισης γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς για την εξασφάλιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Η προσφορά του εξοπλισμού είναι ανεξάρτητη από τον προμηθευτή ενέργειας με τον οποίο διατηρεί συμβόλαιο ο ενδιαφερόμενος.

DriveGreen Welcome Electricity

Η πρόταση DriveGreen Welcome Electricity αποτελεί προϊόν ηλεκτρικού ρεύματος οικιακής χρήσης αποκλειστικά για τους πελάτες Mercedes-Benz & smart EQ, που έχουν επιλέξει την ELPEDISON ως προμηθευτή ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή τους, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν ήδη wallbox. Χαρακτηρίζεται από πλήθος μοναδικών προνομίων, που αφορούν τη χρέωση και το κόστος του ρεύματος, καθώς και δωρεάν kwh για τη φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος. Επειδή όμως η υπόσχεση για μηδενικές εκπομπές ρύπων αφορά και στην παραγωγή της ενέργειας, ο χρήστης λαμβάνει δωρεάν πιστοποιητικό προέλευσης, μέσω της υπηρεσίας ELPEDISON Green, που του εγγυάται ότι το ρεύμα που καταναλώνει για τη φόρτιση του ηλεκτρικού του οχήματος προέρχεται 100% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

DriveGreen Welcome Business

Αντίστοιχα, για εταιρικούς πελάτες, έχει δημιουργηθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα DriveGreen Welcome Business που αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση η οποία περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε επίπεδο εταιρικών στόλων. Ακολουθώντας την «Προσέγγιση 360ο», δηλαδή την ενεργειακή επιθεώρηση των εγκαταστάσεων, τον έλεγχο επάρκειας ισχύος, τον εξοπλισμό φόρτισης και την εγκατάστασή του, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, η ηλεκτροκίνηση έρχεται πιο κοντά και στις επιχειρήσεις. Έμπειρες τεχνικές ομάδες αναλαμβάνουν πανελλαδικά την εγκατάσταση και υποστήριξη των προσφερόμενων υπηρεσιών, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα παροχής ευέλικτων και κλιμακούμενων προτάσεων, που εφαρμόζονται στις ιδιαίτερες και δυναμικές ενεργειακές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.