Συνεργασία Wolt με I.O.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» 
Wolt

Συνεργασία Wolt με I.O.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 11/12/2023 από την εταιρεία Wolt, έγινε γνωστή η σύμπραξή της με το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς», για τη δημιουργία εκστρατείας ενημέρωσης σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Πρόκειται για μια καμπάνια που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και σκοπό έχει, αφενός την ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών του κλάδου διανομής που χρησιμοποιούν δίκυκλο, για τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας και αφετέρου την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού πάνω σε βασικά θέματα οδικής ασφάλειας. Η εκστρατεία αυτή στηρίζεται σε 3 βίντεο μικρής διάρκειας, όπου προβάλλονται συμβουλές οδικής ασφάλειας για τους συνεργάτες διανομείς ως προς το σύνολο της προετοιμασίας της διανομής τους. Δηλαδή από την ανάληψη της παραγγελίας από το κατάστημα μέχρι την παράδοσή της στον πελάτη. Τα βίντεο αυτά θα έχουν το χαρακτήρα κοινωνικών μηνυμάτων και θα προβληθούν σε πανελλήνια εμβέλεια.

Συγκεκριμένα, τα βίντεο περιλαμβάνουν οδηγίες από τη στιγμή που ο διανομέας προετοιμάζεται να ανεβεί στο όχημά του, μέχρι τους κανόνες ασφαλούς μετακίνησης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, την τήρηση του Κ.Ο.Κ., την αποφυγή απόσπασης της προσοχής με τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, αλλά και πρακτικές συμβουλές σχετικά με την αλληλεπίδραση των συνεργατών διανομέων με τους γύρω τους στον δρόμο, όπως για παράδειγμα την προσοχή σε πεζούς και κατοικίδια.

Κλείνοντας, φιλοξενούνται δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Wolt για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, κυρίου Δημήτρη Καρέλου , καθώς και της Προέδρου του Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς», κυρίας Βασιλικής Δανέλλη-Μυλωνά, όπου αμφότεροι τονίζουν τη σημασία της σύμπραξης των δύο φορέων, με γνώμονα την ασφάλεια των επαγγελματιών μοτοσικλετιστών και τη δημιουργία σωστής κουλτούρας γύρω από την οδική ασφάλεια.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.