Ψηφιακό Forum και Βραβεία 2020
aftersales

Ψηφιακό Forum και Βραβεία 2020

Η TEMOT International πραγματοποίησε με επιτυχία τη 2η ψηφιακή εκδήλωση για το 2021 με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο πετυχαίνοντας αριθμό ρεκόρ παρευρισκομένων.

Το TEMOT Global Forum 2021 διεξήχθη από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου 2021 με σύνθημα ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Με 780 συμμετέχοντες από τον τομέα του Aftermarket παγκοσμίως, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.850 προσωπικές συναντήσεις, καθώς η εκδήλωση είχε αποκλειστικό σκοπό τη δικτύωση και την επικοινωνία.

Στον ψηφιακό χώρο διεξαγωγής του TEMOT Global Forum οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορες παρουσιάσεις για τρέχοντα θέματα στον κλάδο του Aftermarket.

Βραβεία καλύτερων προμηθευτών 2020

Η TEMOT International επέστρεψε στην παράδοση της βράβευσης των προμηθευτών, πράγμα που δεν κατέστη δυνατό την περασμένη χρονιά λόγω της πανδημίας. Φέτος λοιπόν, απένειμε στους προμηθευτές που έχουν αποδώσει καλύτερα σε διάφορες κατηγορίες μέσα στο δύσκολο έτος 2020 τα εξής βραβεία:

  1. Ανάπτυξη & Πωλήσεις: LIQUI MOLY GmbH
  2. Παροχή Υπηρεσιών: Robert Bosch GmbH
  3. Εφοδιαστική αλυσίδα: Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG
  4. Εκπαίδευση και σεμινάρια: MANN + HUMMEL GmbH
  5. Επαγγελματικά οχήματα: TMD Friction Services GmbH
  6. Παγκόσμιος προμηθευτής 2020: ZF Group


«Με αξιοσημείωτη πειθαρχία, συνεργατική στάση και εντατική δουλειά, όλοι συνέβαλαν σημαντικά σε μια πολύ επιτυχημένη κι αξιοπρεπή εκδήλωση βράβευσης. Συγχαίρουμε θερμά όλους τους νικητές για αυτά τα βραβεία που άξια έλαβαν και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την βράβευση και δια ζώσης», αναφέρει ο Φώτης Κατσαρδής, Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος της TEMOT International.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ