TEXTAR

Εμπειρία και καινοτομία στα προϊόντα τριβής

29/07/2022
Η TEXTAR παραμένει αξιόπιστος συνεργάτης των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων στον κόσμο, με μακρόχρονη εξειδίκευση και τεχνολογία αιχμής στα εξαρτήματα πέδησης. Τα φρένα Textar είναι σχεδιασμένα με ακρίβεια, θέτοντας πρότυπα σε premium επίπεδο. 

Περισσότερα από 1.900 τακάκια, πάνω από 1.650 δίσκοι, 425 σιαγόνες φρένων, 250 κιτ και 220 τύμπανα φρένων, είναι η απόδειξη ότι η Textar προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια προϊόντων για τα σύγχρονα οχήματα. Με σταθερό στόχο την ασυμβίβαστη ποιότητα, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την υψηλή άνεση στο φρενάρισμα, οι ειδικοί έχουν αναπτύξει πάνω από 60 διαφορετικές λύσεις απόσβεσης θορύβου.

Autoview

Η Autoview είναι μία μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα που ταιριάζει το προφίλ του αποθέματος με τα πραγματικά δεδομένα του στόλου αυτοκινήτων σε κάθε περιοχή. Παρέχει σημαντική μείωση των αποθεμάτων, αύξηση της διαθεσιμότητας προϊόντων και μείωση των χρημάτων που έχουν δεσμευτεί σε παλιό και περιττό απόθεμα.

Πλήρες κιτ αξεσουάρ

Τα προϊόντα της Textar συνοδεύονται από το πλήρες κιτ αξεσουάρ στη συσκευασία και περιλαμβάνονται στην τιμή, όπου απαιτείται. Έτσι, δεν υπάρχουν κρυφά πρόσθετα κόστη και διασφαλίζεται ότι παρέχεται μία ολοκληρωμένη λύση. Εάν οτιδήποτε τοποθετείται στην OE συσκευασία, τότε περιλαμβάνεται στη συσκευασία της Textar.

OE Premium προϊόντα

Η Textar είναι η επιλογή πολλών από τους κορυφαίους κατασκευαστές οχημάτων στον κόσμο. Η σειρά Aftermarket επωφελείται από αυτή την τεχνογνωσία και την ειδίκευση, διασφαλίζοντας ότι όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα OE.

Κατασκευασμένα εσωτερικά

Ως παγκόσμιος κατασκευαστής προϊόντων τριβής, είναι εξασφαλισμένο ότι τα τακάκια Textar έχουν κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Όλα τα τακάκια Textar κατασκευάζονται στην Ευρώπη.

Αποτελέσματα δοκιμής ECE R90

Όλα τα τακάκια και οι δίσκοι της Textar δεν πληρούν απλώς τους κανονισμούς ECE R90, αλλά υπερβαίνουν τις νομικές απαιτήσεις, ώστε να παρέχονται προϊόντα τέλειας απόδοσης κάθε φορά.

Η TMD Friction είναι περήφανη για την ικανότητά της να εισάγει πρώτη στην αγορά εξαρτήματα πέδησης, με τα τακάκια και τους δίσκους φρένων Textar. Αποδεικνύει, έτσι, τη θέση της ως ηγέτης του κλάδου για τα προϊόντα τριβής. Η ασυμβίβαστη προσέγγιση του τρίπτυχου μέγιστη ασφάλεια-απόδοση-άνεση είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας της Textar για πάνω από 100 χρόνια.

Τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση

Η ομάδα των ειδικευμένων τεχνικών είναι πάντα σε ετοιμότητα για να παρέχει συμβουλές και υποστήριξη. Η Textar προσφέρει, επίσης, εκπαίδευση σε βέλτιστες πρακτικές, τόσο σε εμπόρους, όσο και σε συνεργεία, για να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα τοποθετούνται σωστά.

Υποστήριξη πωλήσεων και μάρκετινγκ

Η Textar παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες και πλήρη υποστήριξη, προκειμένου να βοηθήσει κάθε επιχειρηματία να αναπτύξει την επιχείρησή του.

Έρευνα και εξέλιξη

Ενώ άλλοι κατασκευαστές επικεντρώνονται, κυρίως, στην τιμή, η Textar εστιάζει, πάντα, στην κορυφαία ποιότητα. Αφιερώνει έως και τρία χρόνια για την ανάπτυξη, τη δοκιμή και την κυκλοφορία κάθε νέου προϊόντος OE. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη των εξαρτημάτων Πρώτης Τοποθέτησης μεταφέρεται στο πρόγραμμα της δευτερογενούς αγοράς. Έτσι, με την Textar, μπορούν όλοι να νιώθουν σίγουροι ότι έχουν το καλύτερο.

Οι εγγυήσεις της εταιρείας συνίστανται στα εξής:

  1. 30 εκατ. € επενδύσεις ετησίως
  2. 300 εργαζόμενοι στην έρευνα και εξέλιξη
  3. Έως 1.000 ώρες δοκιμής σε δυναμόμετρο
  4. 300.000 χλμ. δοκιμών για κάθε τακάκι
  5. 41 οχήματα δοκιμών καλύπτουν 3 εκατ. χλμ. ετησίως

Καινοτομία

Η Textar διατήρησε τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία τριβής φρένων, θέτοντας την καινοτομία στο επίκεντρο, για να προσφέρει κορυφαία προϊόντα στην αγορά. Η TMD Friction ανοίγει τον δρόμο για μία νέα γενιά προϊόντων στη δευτερογενή αγορά. Έτσι, δημιουργεί εξαρτήματα που θέτουν τα πρότυπα σε premium επίπεδο.

Brakebook

Βρείτε γρήγορα το σωστό ανταλλακτικό με το Textar Brakebook χρησιμοποιώντας, απλώς, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ή το εργαλείο σάρωσης των τακακιών. Διαθέσιμος στο διαδίκτυο και ως εφαρμογή, ο κατάλογος έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας ενημερωμένα δεδομένα και προσφέρει φιλικές προς τον χρήστη επιλογές αναζήτησης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της TEXTAR πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.