Το πιο μικρό ηλεκτρικό έφτασε στην Ελλάδα
AMI

Το πιο μικρό ηλεκτρικό έφτασε στην Ελλάδα

Το νέο Citroën Ami ενσωματώνει τέλεια τις αξίες της εταιρείας για καινοτομία και δέσμευση στις κοινωνικές προκλήσεις, παρέχοντας κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2.

Το όχημα μικροκινητικότητας έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά μέσω των διακριτικών του χαρακτηριστικών. Η φόρτισή του είναι απλή, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα. Το νέο Citroën Ami  προσφέρει ακόμη:

  1. προσβασιμότητα από την ηλικία των 16 ετών στην Ελλάδα
  2. χαμηλή τιμή που ξεκινά από τα 5.500€
  3. συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα
  4. δυνατότητα να μεταφέρει άνετα δύο άτομα.

Η Citroën Hellas είναι ο 1ος Εισαγωγέας στην Ευρώπη που εμπορεύεται το Ami. Από τις 8 Μαρτίου, το Citroën Ami είναι διαθέσιμο στη χώρα μας και απευθύνεται σε όλο το αγοραστικό κοινό. H τιμή εκκίνησης του οχήματος ανέρχεται στις 6.500€ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β΄ Κύκλου Δράσης “Κινούμαι Ηλεκτρικά”. Για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000€ και η τελική τιμή του οχήματος δε ξεπερνά τις 5.500€!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.