Δωρεάν online εκπαίδευση
valeo

Δωρεάν online εκπαίδευση

Η Valeo υποστηρίζει τους επαγγελματίες επισκευαστές, με μία ευρεία γκάμα διαδικτυακών εκπαιδεύσεων, που παρέχονται εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνουν πλήρως ενημερωμένο περιεχόμενο.

Οι εξελίξεις στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και του Aftermarket είναι συνεχείς και οι επαγγελματίες επισκευαστές πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τεχνολογίες, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν με επιτυχία τις εργασίες συντήρησης και επισκευής που απαιτούνται.

Με υψηλή τεχνογνωσία και έμφαση στην ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, η Valeo προσφέρει έναν εκτενή διαδικτυακό κατάλογο μαθημάτων κατάρτισης κατ’ απαίτηση (On demand). Η πρόσβαση σε αυτά είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, αρκεί να έχετε μία σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Τα μαθήματα καλύπτουν όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες, χάρη στα βίντεο που έφτιαξε η ομάδα των ειδικών της Valeo! Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα διαδικτυακά σεμινάρια της εταιρείας αφορά τα αντιψυκτικά και αντιθερμικά υγρά. Μην χάσετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε άνετα από τον υπολογιστή σας!

Παρακολουθήστε τώρα το webinar με θέμα: Τεχνολογία Αντιψυκτικών & Αντιθερμικών υγρών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.