Λιπαντικά που ζωντανεύουν τους κινητήρες
Wolf

Λιπαντικά που ζωντανεύουν τους κινητήρες

Με εξειδίκευση στον τομέα των λιπαντικών, η Wolf παράγει στο εργοστάσιό της στο Βέλγιο μία ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουν τεχνολογία αιχμής και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κατασκευαστών οχημάτων.

Η Wolf Lubricants είναι ένας κορυφαίος, ανεξάρτητος παραγωγός λιπαντικών υψηλής απόδοσης με πάνω από 65 χρόνια εμπειρία στον χώρο. Αποτελεί μία εξειδικευμένη εταιρεία στον κλάδο με πωλήσεις σε περισσότερες από 100 χώρες. Όλα τα προϊόντα που διαθέτει κατασκευάζονται στο εργοστάσιό της στο Βέλγιο, αφού για την εταιρεία έχει κομβική σημασία η ποιότητα τόσο των προϊόντων, όσο και των υπηρεσιών της. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, εργαστήριο εντός του εργοστασίου της και πιστοποίηση ISO, στοιχεία που της επιτρέπουν να διασφαλίζει την άριστη ποιότητα σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής. Εξάλλου, οι περισσότερες από 100 εγκρίσεις OEM επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την εξειδίκευση των προϊόντων της, τόσο για τα επιβατικά αυτοκίνητα, όσο και για τα βαρέα οχήματα παγκοσμίως.

Βασικά στοιχεία και αριθμοί

 1. Βελγική εταιρεία – ιδρύθηκε το 1955
 2. 100% οικογενειακή επιχείρηση με μακροπρόθεσμο όραμα
 3. Διεθνής ομάδα με ειδικούς στη βιομηχανία
 4. Παγκόσμιο δίκτυο διανομής με πωλήσεις σε περισσότερες από 100 χώρες
 5. Ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους κατασκευαστές λιπαντικών στην Ευρώπη
 6. 100% αφοσιωμένη στην παραγωγή λιπαντικών
 7. Εργοστάσιο και λιπαντικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΟΕΜ
 8. Εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης εντός του εργοστασίου
 9. Πλήρης έλεγχος ποιότητας
 10. Πρόσφατες εγκρίσεις ΟΕΜ και πιστοποιητικά ISO

Με δυνατές συνεργασίες φέρνει την τεχνολογία των λιπαντικών από τις πίστες αγώνων στον δρόμο

Η ανάπτυξη λιπαντικών για σημαντικές διοργανώσεις, όπως το FIA World Rally Championship (WRC), με τις πλέον απαιτητικές συνθήκες επιτρέπει στη WOLF να δημιουργήσει εξελιγμένες συνθέσεις που, στη συνέχεια, θα εισαχθούν στις εμπορικές σειρές προϊόντων. Ειδικά με τους σημερινούς κινητήρες και το downsizing, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός πως τα προϊόντα της εταιρείας δοκιμάζονται στις απαιτητικές αγωνιστικές συνθήκες και αναπτύσσονται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

 • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ FIA (WRC): Η Wolf ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με το WRC – έναν από τους πιο γνωστούς και σημαντικούς αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο. Ακόμη, αναπτύσσει λιπαντικά για το Junior WRC, που της επιτρέπει να δημιουργεί προηγμένες συνθέσεις με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, κάποιες από τις οποίες θα εμπλουτίσουν την γκάμα των προϊόντων της.
 • Four Motors: Η Wolf Oil Corporation έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη συνεργασία με τη Four Motors. Με τα αυτοκίνητα BioConcept, η κορυφαία αγωνιστική ομάδα της Γερμανίας δοκιμάζει εναλλακτικά υλικά, καύσιμα και λιπαντικά από το 2003 για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα. Οι δοκιμές που πραγματοποιούνται για τον σκοπό αυτό, εφαρμόζονται σε φόρμουλες παρασκευής νέων λιπαντικών, που θα απευθύνονται στην ευρύτερη αγορά και θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Τεχνολογικά βελτιωμένες συνθέσεις

Η Wolf ζωντανεύει τους κινητήρες. Η ευρεία γκάμα λιπαντικών με τεχνολογία αιχμής διαθέτει ειδικά μείγματα για να διασφαλίσει ότι οι σύγχρονοι κινητήρες προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου, χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά. Η Wolf αξιοποιεί την τεχνογνωσία της για να εξυπηρετήσει την κινητικότητα του μέλλοντος.

Ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες λιπαντικών της Ευρώπης, δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ταχέως μεταβαλλόμενης βιομηχανίας, παράγοντας λιπαντικά με βελτιωμένη τεχνολογία και προσφέροντας πλήρη εξυπηρέτηση.

Με βασικό μέλημα την ποιότητα

Με τις αφοσιωμένες ομάδες ειδικών στη βιομηχανία και το εργαστήριο εντός του εργοστασίου της, η εταιρεία διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής.

Η τεχνογνωσία και η ποιότητα των προϊόντων της επικυρώνονται και από τις περισσότερες από 100 εγκρίσεις OEM και τις πιστοποιήσεις ISO.

Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων

Με εξειδίκευση στον τομέα των λιπαντικών και παρουσία πάνω από 65 χρόνια στη βιομηχανία, η Wolf προσφέρει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες λύσεις. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της καλύπτει όλες τις εφαρμογές, για όλες τις κατηγορίες και τους τύπους οχημάτων, και ικανοποιεί όλες τις ανάγκες της αγοράς, από τα πιο βασικά πρότυπα της βιομηχανίας έως τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των κατασκευαστών οχημάτων.

Η γκάμα των προϊόντων της Wolf καλύπτει τις απαιτήσεις των επιβατικών αυτοκινήτων, των βαρέων οχημάτων και των εκτός δρόμου, των μοτοσυκλετών, της βιομηχανίας, της γεωργίας και των θαλάσσιων οχημάτων. Και για κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, η εταιρεία διασφαλίζει ότι τα πρωτοποριακά προϊόντα της καλύπτουν όλες τις εφαρμογές: λιπαντικά κιβωτίου ταχυτήτων, ψυκτικά υγρά, λάδια για το υδραυλικό σύστημα, γράσα και πολλά άλλα.


Επί του παρόντος, η Wolf διαθέτει περισσότερα από 110 προϊόντα στην κατηγορία των επιβατικών αυτοκινήτων και 115 στην κατηγορία των βαρέων οχημάτων, ενώ το χαρτοφυλάκιό της αναβαθμίζεται συνεχώς.

Πλήρης εξυπηρέτηση

Η Wolf επιδιώκει να υποστηρίζει τους συνεργάτες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο, πέρα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, παρέχει επίσης πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη, με στόχο τη συλλογική επιτυχία στη δευτερογενή αγορά.

Η ιστοσελίδα της Wolf

Η σημερινή αγορά λιπαντικών είναι περίπλοκη. Η γνώση είναι βασικό πλεονέκτημα και γι’ αυτόν τον λόγο η Wolf, μέσα από την ιστοσελίδα της (https://www.wolflubes.com) προσφέρει πληροφορίες για τα προϊόντα, προτάσεις για εργαλεία, αλλά και τεχνικό υλικό.

Η Wolf στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όλα τα νέα, οι εκδηλώσεις και οι καινοτομίες της Wolf παρουσιάζονται μέσω των κοινωνικών δικτύων. Οι σελίδες που διαθέτει η εταιρεία στο Facebook (https://www.facebook.com/wolflubes/) και το Instagram ενημερώνονται τακτικά, παρέχοντας χρήσιμο, αλλά και διασκεδαστικό περιεχόμενο σχετικά με τα λιπαντικά και το μέλλον της κινητικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ