24 ώρες στο Le Mans
24h Le Mans

24 ώρες στο Le Mans

Η φετινή διοργάνωση του μεγαλύτερου αγώνα αντοχής στον κόσμο, του 24 Hours of Le Mans, θα διαφέρει από κάθε προηγούμενη για πολλούς λόγους.

 

Η MOTUL θα συνεχίσει να βρίσκεται στην καρδιά της διοργάνωσης ως “Επίσημος Συνεργάτης Λιπαντικών” του “Automobile Club de l’Ouest” (ACO) και του FIA World Endurance Championship.  

Ο 88ος αγώνας – στην πραγματική ζωή – που προσφέρει πολύτιμους διπλούς πόντους στις ομάδες του παγκόσμιου πρωταθλήματος – θα ξεκινήσει με 60 συμμετοχές στις 14:30 το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, τελειώνοντας 24 ώρες αργότερα και αφού το ρολόι θα έχει κάνει 2 πλήρεις περιστροφές.

Τα πάντα αλλάζουν στο Le Mans

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο αγώνας αναβλήθηκε τον Ιούνιο και μεταφέρθηκε σε νέες ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο. Η αλλαγή αυτή για τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης σημαίνει περισσότερες ώρες με σκοτάδι και πιθανώς πιο άσχημο καιρό. Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, είναι ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και οι φίλοι του Le Mans θα πρέπει να παρακολουθήσουν ολόκληρο το γεγονός από ψηφιακές πλατφόρμες. Η MOTUL θα βρίσκεται στην πίστα καθ’ όλη τη διάρκεια του συμπιεσμένου προγράμματος των 5 ημερών για να μεταφέρει τη δράση πιο κοντά σας και να δείξει πώς προετοιμάζονται οι ομάδες για αυτό το μοναδικό γεγονός.

Η κορυφαία υποστηριζόμενη ομάδα από την MOTUL φέτος θα είναι η DragonSpeed USA, η οποία συμμετέχει με 2 αυτοκίνητα. Οι θαυμαστές τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο τον αγώνα ζωντανά με κάμερα, πάνω από το αυτοκίνητο με τον αριθμό #21 της DragonSpeed, στο Facebook και στο YouTube κανάλι της MOTUL. Επίσης, στην κατηγορία, υπάρχουν 13 επιπλέον συμμετοχές που υποστηρίζονται από τη MOTUL, προερχόμενες από επτά διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες και τις ΗΠΑ – καθώς όλες αγωνίζονται για την πολυπόθητη κορυφαία θέση του βάθρου.

Αυτά τα 15 αυτοκίνητα θα επωφεληθούν από την πλήρη γκάμα προϊόντων Motorsport της MOTUL, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού 300V Power 5W-30 και του υγρού φρένων RBF700, τα οποία θα παίξουν βασικό ρόλο ώστε τα μηχανοκίνητα να αντέξουν τις 24 ώρες και να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού.

Υποστήριξη με Αναλύσεις Λιπαντικών: Στη διάθεση όλων των αγωνιζόμενων, είτε η Motul είναι επίσημα χορηγός τους είτε όχι, θα βρίσκεται το Motul Racing Lab. Οι τεχνικοί κι εμπειρογνώμονες της Motul θα παρέχουν υπηρεσίες ανάλυσης λιπαντικών σε κάθε συμμετέχοντα που επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει, και το εργαστήριο θα παραμείνει ανοιχτό καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.