Βέλτιστη ποιότητα, Ευρωπαϊκή παραγωγή
Algo

Βέλτιστη ποιότητα, Ευρωπαϊκή παραγωγή

Ο όμιλος ALGO δίνει το παρόν εδώ και χρόνια στην ελληνική αγορά με τις 4 μάρκες του ομίλου - LiftTek, Electric-Life, PMM και Miraglio - μέσω της στενής συνεργασίας με τους σημαντικότερους διανομείς ανταλλακτικών που δραστηριοποιούνται στο Aftermarket.

Στρατηγικό πλεονέκτημα της ALGO αποτελεί η ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει, με ποιότητα εφάμιλλη των OE, καθώς και η εκτενής χρήση των εξαρτημάτων της από την Πρώτη Τοποθέτηση. Παράλληλα, ένα ακόμα ισχυρό χαρακτηριστικό των προϊόντων της αποτελεί το γεγονός πως η παραγωγή γίνεται στην Ευρώπη, με εργοστάσια παραγωγής στην Ιταλία και την Πολωνία.

Η εταιρεία έχει καταφέρει να προμηθεύει την αγορά με έναν πολύ σημαντικό αριθμό προϊόντων Πρώτης Τοποθέτησης, χαρακτηρισμένων με το σύμβολο OE, που επιτρέπουν σε όσους τα χρησιμοποιούν απλή, χωρίς κόπο εφαρμογή.

Επιπλέον, η χρήση εξαρτημάτων κορυφαίας ποιότητας επιτρέπει στην εταιρεία να εγγυάται την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, χαρακτηριστικό που επίσης οφείλεται στην παραγωγή όλων των προϊόντων σε ευρωπαϊκά εργοστάσια.

Η ALGO αναφέρει σε κάθε συσκευασία, στην ετικέτα του ίδιου του προϊόντος την προέλευσή του, με απόλυτη διαφάνεια προς τους συνεργάτες, πελάτες και επισκευαστές που δραστηριοποιούνται στη δευτερογενή αγορά.

H παρουσία στην Ελλάδα

Στη χώρα μας, η εταιρεία καλύπτει πλήρως εφαρμογές ηλεκτρολογικές, μηχανολογικές και για αμαξώματα, τόσο σε αυτοκίνητα, όσο και σε φορτηγά. Η ολοκληρωμένη αυτή κάλυψη οφείλεται στο πάντοτε ενημερωμένο και ισχυρό δίκτυο διανομέων της ALGO σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Η συνεργασία της με αντιπροσώπους πωλήσεων επιτρέπει στην ALGO να κατανοεί και να αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες της πολύπλοκης ελληνικής αγοράς, προσφέροντας έτσι άμεσα λύσεις.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα είναι αξιοσημείωτος, καθώς έχει πλέον μεγάλο μερίδιο της αγοράς στις πωλήσεις ρυθμιστών παραθύρων, αλλά και στους άξονες χειρολαβών.

Η ποιότητα των ανταλλακτικών, η ευρεία γκάμα κωδικών και η στρατηγική κίνηση της ALGO να επενδύσει σε άρτιες μεταφράσεις των οδηγιών συναρμολόγησης που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της, σχεδόν σε κάθε γλώσσα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που εκτιμώνται περισσότερο από τους πελάτες που την προτιμούν και εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

Όπως και για κάθε περιοχή που δραστηριοποιείται η ALGO, έτσι και στην Ελλάδα, υπάρχουν και δυσκολίες. Ωστόσο, η ομάδα των συνεργατών της εταιρείας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στο μέλλον, όπως ακριβώς κάνει τόσα χρόνια.

Ισχυρά πλεονεκτήματα των προϊόντων ALGO

  1. Εκτενής γκάμα εξαρτημάτων
  2. Ποιότητα εφάμιλλη των ΟΕ
  3. Χρήση των προϊόντων της στην Πρώτη Τοποθέτηση
  4. Παραγωγή στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.