Έρχεται τον Ιούνιο η Automechanika Κωνσταντινούπολης
AUTOMECHANIKA

Έρχεται τον Ιούνιο η Automechanika Κωνσταντινούπολης

Στις αρχές Ιουνίου επιστρέφει η κορυφαία εμπορική έκθεση στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.

Η Automechanika ISTANBUL, κορυφαία διοργάνωση για την αυτοκινητοβιομηχανία, τις αλυσίδες διανομής, τον εξοπλισμό συνεργείων και τον τομέα του Aftermarket, επιστρέφει σε λίγες μέρες στο εκθεσιακό κέντρο TUYAP Fair Convention and Congress Center της Κωνσταντινούπολης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Ιουνίου 2022 και αναμένεται να αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να κάνουν άνοιγμα στην αγορά και να δικτυωθούν.

Η τελευταία διοργάνωση της έκθεσης έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2021 και ξεπέρασε τις προσδοκίες των υπευθύνων, καταγράφοντας υψηλά νούμερα συμμετοχών, παρά τις συνθήκες της πανδημίας και των διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών. Συνολικά, 652 εκθέτες αξιοποίησαν τη δυνατότητα να συναντήσουν 32.758 εμπορικούς επισκέπτες που είχαν φυσική παρουσία στην έκθεση και 27.876 χρήστες της ψηφιακής πλατφόρμας.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες που έχουν εμπλουτίσει την εμπειρία των επισκεπτών, στοχεύουν στη μεγιστοποίηση του οφέλους από τη φυσική εμπορική έκθεση.

Εδώ και χρόνια, το όνομα της Automechanika πιστοποιεί επιτυχημένες εκθέσεις για τους τομείς του πρωτογενούς εξοπλισμού, της παραγωγής και του Aftermarket σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί έναν από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της Τουρκικής οικονομίας. Συγκεντρώνει μερικούς από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας και αποτελεί μία από τις κορυφαίες χώρες για προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Παράλληλα, ένα πλήθος μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δραστηριοποιούνται τόσο στην παραγωγή, όσο και στην εμπορία και προσθέτουν τεράστια αξία στον ήδη δυναμικό αυτό κλάδο, απασχολώντας περισσότερους από 500.000 ανθρώπους στους επιμέρους τομείς της.

Τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της Automechanika ISTANBUL διαχωρίζονται στους τομείς:

  1. Parts & Components – Εξαρτήματα οχημάτων και μέρη της εφοδιαστικής αλυσίδας, του πλαισίου, του αμαξώματος
  2. Electronics & Connectivity – Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου, μπαταρίες, φωτισμός
  3. Accessories & Customizing – Αξεσουάρ αυτοκινήτου, ειδικός εξοπλισμός και είδη tuning
  4. Diagnostics & Repair – Dealer & Workshop Management – Εξοπλισμός για συνεργεία και τμήματα service, επισκευή και αποκατάσταση ζημιών και περιποίησης αμαξώματος, βαφής, εξοπλισμός κτιρίων γκαράζ
  5. Alternative Drive Systems & Fuels – Εναλλακτικά συστήματα οδήγησης & καύσιμα
  6. Car Wash & Care – Εξοπλισμός πρατηρίων καυσίμων και πλυντηρίων αυτοκινήτων
  7. Oils & Lubricants – Λάδια και λιπαντικά

Η Automechanika ISTANBUL φιλοξενεί παράλληλα και άλλες εκδηλώσεις, όπως η Automechanika Academy. Στο πλαίσιο της Automechanika Academy πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης συνέδριο και διαλέξεις από διάσημους επαγγελματίες του κλάδου.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να συμμετέχετε στην έκθεση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.automechanika-istanbul-tr.messefrankfurt.com και εξασφαλίστε τη δωρεάν είσοδό σας. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε και να κάνετε κρατήσεις για τη μετάβαση και τη διαμονή σας, μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου Travel4Fairs, ώστε να διασφαλίσετε την εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.


Περισσότερες πληροφορίες: Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας / Π. Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail: [email protected], Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ. 210 6090525, Φαξ. 210 6090527, [email protected], ώρες λειτουργίας: 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.