Το Aftermarket των αυτοκινήτων απογειώνεται ξανά
Autopromotec

Το Aftermarket των αυτοκινήτων απογειώνεται ξανά

autopromotec bologna 2022
Η Autopromotec, αφιερωμένη στον εξοπλισμό αυτοκινήτου και στα προϊόντα Aftermarket, ανοίγει σε λίγες μέρες τις πόρτες της στο μέλλον των επισκευών και των συνεργείων. 

Πολύ λίγος χρόνος απομένει μέχρι την 29η Autopromotec, την έκθεση για τον εξοπλισμό αυτοκινήτου και τα προϊόντα Aftermarket, που προσφέρει μια μοναδική οπτική στον τεχνικό και εμπορικό κλάδο, φανερώνοντας τις τάσεις που θα χαρακτηρίσουν το μέλλον του. 

Τεχνολογία και καινοτομία, νέα και εξελίξεις, ανταλλαγή ιδεών

Αυτές οι ιδέες συνοψίζουν τα βασικά χαρακτηριστικά της Autopromotec 2022, που θα λάβει χώρα στη Μπολόνια. Μετά από μια παύση λόγω της πανδημίας, ο κλάδος της δευτερογενούς αγοράς συναντάται ξανά δια ζώσης σε μια διεθνή έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν κάθε μεμονωμένο τμήμα της αγοράς.

Το aftermarket των αυτοκινήτων απογειώνεται ξανά στη Μπολόνια, 25 έως 28 Μαΐου 2022.

Πάνω από 1.300 εταιρείες επέλεξαν την Autopromotec για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η διοργάνωση, που χαρακτηρίζεται από έντονη ευρωπαϊκή παρουσία, επιβεβαιώνει τον διεθνή χαρακτήρα της, καθώς ο αριθμός των εκθετών από ξένες χώρες αγγίζει το 25%. Συνολικά, 42 χώρες θα εκπροσωπούνται. Ένα άλλο στοιχείο που επιβεβαιώνει την έντονη διεθνή σημασία της διοργάνωσης είναι ο αριθμός ρεκόρ των ξένων συνέδρων.

Η έκθεση

Για την Autopromotec, διατίθενται 15 αίθουσες στο εκθεσιακό κέντρο της Μπολόνια. Οι εταιρείες θα ομαδοποιούνται ανά κατηγορία προϊόντων, επιτρέποντας στους επισκέπτες να οργανώνουν τη μέρα τους σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους.

Η Autopromotec 2022 όχι μόνο προσφέρει ένα ταξίδι στην καρδιά του Aftermarket του αυτοκινήτου, συστήνοντας τις τελευταίες καινοτομίες, αλλά και μια λεπτομερή ματιά στο μέλλον, αναλύοντας και συγκρίνοντας τις τάσεις που θα χαρακτηρίσουν τον κλάδο. Για κάθε επισκέπτη, η Autopromotec αποτελεί ευκαιρία για ενημέρωση από τεχνολογική και επαγγελματική άποψη, μέσω μιας αποκλειστικής επισκόπησης των πιο πρόσφατων προϊόντων, τεχνολογιών και υπηρεσιών που παρουσιάζονται απευθείας από τους ηγέτες της αγοράς και μέσω της λεπτομερούς ανάλυσης και ανταλλαγής ιδεών που προσφέρονται από τα πολυάριθμα workshops και συνέδρια που έχουν προγραμματιστεί.

FUTURMOTIVE

Πάνω σε αυτά τα θεμέλια δημιουργήθηκε το FUTURMOTIVE Experience – Talks – Startups, η πρωτοβουλία με την οποία η Autopromotec, σε συνεργασία με την ICE Agenzia, καθοδηγεί τους επισκέπτες στην εκδήλωση και γενικότερα στις καθοριστικές τάσεις που αναδιαμορφώνουν την εφοδιαστική αλυσίδα, από τη μετάβαση του κλάδου στην οικολογική βιωσιμότητα, στην ψηφιοποίηση όλων των πτυχών του συστήματος και στα νέα οικονομικά μοντέλα που αναδύονται.

Για να επισκεφθείτε την Autopromotec, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 25 Μαΐου έως Σάββατο 28 Μαΐου, απλώς υποβάλετε αίτηση και λάβετε δωρεάν εισιτήριο εισόδου, το οποίο διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου: www.autopromotec.com/biglietto.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.