Απόδοση και αξιοπιστία στην πέδηση
Bendix

Απόδοση και αξιοπιστία στην πέδηση

Με εκτενή τεχνογνωσία στην κατασκευή, αυστηρές δοκιμές, καθώς και αφοσίωση στις διαδικασίες έρευνας & εξέλιξης και στην καινοτομία, η BENDIX έχει κατακτήσει μία ισχυρή θέση στην αγορά.

Από το 1924, η εταιρεία φημίζεται για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα που εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση πέδησης. Με την υποστήριξη της TMD Friction, ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων πέδησης παγκοσμίως, η Bendix εξελίσσει την γκάμα της και προσφέρει στο ευρωπαϊκό Aftermarket ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία.

Με 98% κάλυψη οχημάτων η εταιρεία παρέχει μία από τις πλέον ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων πέδησης υψηλής ποιότητας στην αγορά – όλα σχεδιασμένα με ακρίβεια και αυστηρά δοκιμασμένα για ασφαλή πέδηση. Παράλληλα, οι συσκευασίες των προϊόντων περιλαμβάνουν όλα τα εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για τη σωστή διαδικασία τοποθέτησης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα στους επισκευαστές.

Αξιοποιώντας την εξαιρετική καινοτομία και τις αυστηρές δοκιμές της TMD Friction για μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία, τα τακάκια και τα υλικά τριβής κατασκευάζονται από τα πλέον ποιοτικά υλικά, με καινοτόμες συνθέσεις, για κορυφαία αποτελεσματικότητα στο φρενάρισμα, βελτιωμένα χαρακτηριστικά αντοχής και πρόσθετη άνεση κατά την πέδηση.

Οι δισκόπλακες της Bendix έχουν κατακτήσει μία κορυφαία θέση στην αγορά. Υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές, διαθέτουν επιφανειακή προστατευτική επίστρωση και παρέχουν:

  1. Προστασία από τη διάβρωση
  2. Εξαιρετικές επιδόσεις
  3. Βελτιωμένη εμφάνιση
  4. Μέγιστη άνεση κατά το φρενάρισμα
  5. Μειωμένο χρόνο συναρμολόγησης
  6. Πιστοποίηση ECE R90.

Οι αισθητήρες ABS κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας της Πρώτης Τοποθέτησης και διατίθενται σε φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία.

Οι σιαγόνες φρένων της Bendix χρησιμοποιούν άριστης ποιότητας συνθέσεις στο υλικό τριβής, που εξασφαλίζουν δυνατή ισχύ πέδησης από το πρώτο φρενάρισμα. Οι σιαγόνες για χειρόφρενα έχουν επίστρωση από βαφή πούδρας για αυξημένη προστασία από τη διάβρωση. Και αυτά τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποίηση ECE R90.

Τα κιτ σιαγόνων περιλαμβάνουν όλα τα σχετικά ανταλλακτικά (και τα κυλινδράκια) σε μία συσκευασία. Είναι προσυναρμολογημένα για εύκολη, γρήγορη και ασφαλή συναρμολόγηση.

Η γκάμα της Bendix σε δείκτες φθοράς περιλαμβάνει 180 κωδικούς. Τα προϊόντα διατίθενται σε ζεύγη ανά άξονα και κατασκευάζονται στη Γερμανία, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Πρώτης Τοποθέτησης.

Τα ταμπούρα είναι άριστης απόδοσης και κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας χυτοσίδηρο. Κατά τη χρήση, παρέχουν σταθερή ροπή πέδησης, όταν ο οδηγός πατά το πεντάλ του φρένου.


Διαθέτει τα προϊόντα Bendix στην ελληνική αγορά

Τα εξαρτήματα Bendix είναι διαθέσιμα στη χώρα μας από τη Multipart Α.Ε., που αποτελεί τον επίσημο διανομέα του εμπορικού σήματος στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της για το σύστημα πέδησης, με την προσθήκη αυτών των ανταλλακτικών που διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις. Με ένα άρτιο σύστημα διανομής, που στοχεύει στην άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, και έξι υποκαταστήματα (Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ηράκλειο Κρήτης, Βόρεια Μακεδονία), η Multipart Α.Ε. προσφέρει στην ελληνική αγορά μία πλήρη γκάμα εξαρτημάτων πέδησης της Bendix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ