Συμμετοχή της Niterra σε εκθέσεις σε Αθήνα και Κύπρο
AFTERMARKET

Συμμετοχή της Niterra σε εκθέσεις σε Αθήνα και Κύπρο

Η εταιρεία, με τα δημοφιλή εμπορικά σήματα NGK και NTK, συμμετείχε στις εκθέσεις Autofix Show και Iconic, όπου παρουσίασε την εκτενή γκάμα προϊόντων της, καθώς και τη νέα εταιρική της επωνυμία.

Η Niterra, κορυφαία εταιρεία στην τεχνολογία ανάφλεξης και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων παγκοσμίως, είχε εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση Autofix Show που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, καθώς και στην έκθεση Iconic που διοργάνωσε η Inter Cars στην Αθήνα.

Η συμμετοχή της εταιρείας στις δύο αυτές εκθέσεις αποδεικνύει την αφοσίωσή της στον κλάδο της δευτερογενούς αγοράς και την προσήλωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στον επαγγελματία.

Autofix show

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Κύπρο για το Aftermarket επέστρεψε δυναμικά και η Niterra ήταν εκεί, για να παρουσιάσει την ευρεία γκάμα προϊόντων και τεχνολογικών λύσεων για την αυτοκινητοβιομηχανία από τις δημοφιλείς μάρκες NGK|NTK. Ειδικότερα, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα εξαρτήματα ανάφλεξης της NGK, καθώς και για την εκτενή γκάμα αισθητήρων που παρέχει η ΝΤΚ για όλους τους τύπους οχημάτων.

Παράλληλα, το Autofix Show 2023, που διοργανώθηκε από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου, αποτέλεσε μία ιδανική ευκαιρία για τη Niterra να παρουσιάσει στην κυπριακή αγορά το νέο της λογότυπο και τη νέα εταιρική επωνυμία. Εκπρόσωποι της εταιρείας συνομίλησαν με επαγγελματίες του κλάδου, μηχανικούς και οδηγούς που επισκέφθηκαν την έκθεση, οι οποίοι, πέρα από τις τελευταίες καινοτομίες και τα ανταλλακτικά που διαθέτει η NGK και η NTK, ενημερώθηκαν για την ολοκληρωμένη στρατηγική του Ομίλου για το μέλλον και τη βιωσιμότητα.

Ακόμη, η Niterra διοργάνωσε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό για τους επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν μοναδικά δώρα, με αποκορύφωμα ένα ταξίδι στην ιταλική motor valley, με επίσκεψη σε εντυπωσιακά μουσεία και εργοστάσια της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών και των οδηγών, προσφέροντας τεχνολογικά προηγμένα ανταλλακτικά που ενισχύουν την απόδοση και την αξιοπιστία των οχημάτων.

Inter cars iconic

Το περίπτερο της Niterra στην έκθεση Iconic, που διοργανώθηκε στην Αθήνα από την εταιρεία Inter Cars, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου που βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου Tae Kwon Do στις 29-30 Απριλίου. Η νέα επωνυμία της εταιρείας παρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό, που ενημερώθηκε για την ευρεία γκάμα των προϊόντων της NGK και της NTK, καθώς και για το πρωτάθλημα NGK Go Kart που διοργανώνει κάθε χρόνο η εταιρεία.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, πραγματοποιήθηκαν δύο τεχνικές παρουσιάσεις από τον τεχνικό εκπαιδευτή, Νίκο Βασιλάκη, σχετικά με τα προϊόντα της ΝΤΚ, όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά την εκτενή σειρά αισθητήρων της εταιρείας.

Η δυναμική συμμετοχή της Niterra στις δύο αυτές διοργανώσεις αναδεικνύει την ουσιαστική σχέση που έχει αναπτύξει η εταιρεία με την ελληνική και κυπριακή δευτερογενή αγορά, καθώς και την έμφαση και αφοσίωσή της στη διατήρηση άμεσων και ισχυρών δεσμών με τους συνεργάτες της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.