Νέα βοηθητικά φώτα Philips
LED Ultinon

Νέα βοηθητικά φώτα Philips

Οι οδηγοί που αναζητούν βελτιωμένη ορατότητα έχουν, τώρα, τη δυνατότητα επιλογής ισχυρών βοηθητικών φώτων οδήγησης LED, στα πλαίσια των θεσπισμένων κανονισμών, που συνδυάζουν προηγμένο ευρύ φωτισμό σε μεγάλο μήκος του δρόμου.

Η Philips εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με τρεις νέες σειρές προϊόντων, με την εγγύηση ποιότητας και ακρίβειας κατασκευής της Lumileds, που παρέχουν βελτιωμένη φωτεινότητα για όλους τους τύπους οχημάτων.

Συνδυάζοντας την απόδοση με την πρακτικότητα, τα νέα βοηθητικά φώτα LED της σειράς Ultinon Drive 2000 προσφέρουν εξαιρετικό φωτισμό από LED σε μία γκάμα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη ικανότητα αναγνώρισης του δρόμου εμπρός, εντοπισμού πιθανών κινδύνων και εφαρμογής διορθωτικών ενεργειών συντομότερα. Παράλληλα, η θερμοκρασία χρώματος 6000 Kelvin αποτρέπει την κούραση των ματιών του οδηγού.

Η σειρά αποτελείται από τρεις φωτεινές ράβδους και έναν στρογγυλό προβολέα οδήγησης, που λειτουργούν και ως φώτα θέσης. Διαθέτουν ενσωματωμένη ψύκτρα για να διατηρούν τα LED σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ κάθε φωτιστικό της σειράς Philips Ultinon Drive 2000 έχει έγκριση ECE R148 και ECE-149 για χρήση σε ευρωπαϊκούς δρόμους, σε λειτουργίες μεγάλης σκάλας και φώτων θέσης.

Η σειρά Philips Ultinon Drive 2000 παρέχει εξαιρετική ορατότητα προς τα εμπρός, προβάλλοντας ένα βελτιστοποιημένο σχέδιο δέσμης έως και 400 μέτρα, για να φωτίζει τον δρόμο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και να αποκαλύπτει πιθανούς κινδύνους και στις δύο πλευρές.

Ασφαλής οδήγηση

To φωτιστικό Philips Ultinon Drive UD7050L προβάλλει μία κομψή λευκή δέσμη έντονου φωτός LED 480 μέτρα μπροστά από το όχημα, επιτρέποντας στους οδηγούς να εντοπίζουν τους κινδύνους πιο γρήγορα και να αντιδρούν ταχύτερα. Με την πιστοποίηση ECE R149, αυτή η φωτιστική μπάρα υψηλής απόδοσης είναι 100% νόμιμη για χρήση στον δρόμο. Η μειωμένη αντανάκλαση συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της ασφάλειας των άλλων χρηστών του δρόμου. Μία λειτουργία ενίσχυσης εκτός δρόμου αυξάνει την απόδοση από 4000 σε 5300 lumens και επεκτείνει το μήκος της δέσμης στα 520 μέτρα, φωτίζοντας το έδαφος με ευκρινή λεπτομέρεια. Το φωτιστικό διαθέτει επίσης λειτουργία αποπάγωσης για την απομάκρυνση χιονιού και πάγου που θα μπορούσε να επηρεάσει το σχέδιο της δέσμης και να μειώσει την ορατότητα.

Η σειρά Philips Ultinon 5100 αξιοποιεί το λαμπερό φως LED σε ράβδους φωτισμού και στρογγυλά φωτιστικά που προσφέρουν ορατότητα μεγάλης εμβέλειας και την ευελιξία μίας λειτουργίας φωτισμού θέσης. Το μήκος δέσμης των ράβδων φωτός έως και 500 μέτρα από 4000 lumens απόδοσης φωτός εξασφαλίζει καθαρή θέαση του δρόμου για ασφαλέστερη οδήγηση. Για ακόμη περισσότερη ένταση σε μικρότερες αποστάσεις, το στρογγυλό φωτιστικό 5001R παράγει 8000 lumens. Όταν χρησιμοποιείται ως φως θέσης, η σειρά Philips Ultinon Drive 5100 έχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στο έντονο πορτοκαλί και το λευκό. Η έγκρισηECE R148 και R149 σημαίνει ότι αυτά τα φώτα οδήγησης LED της Philips είναι εξουσιοδοτημένα για τους ευρωπαϊκούς δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.