Νέα προϊόντα για τη δευτερογενή αγορά
BorgWarner

Νέα προϊόντα για τη δευτερογενή αγορά

Με τις καινοτόμες λύσεις συστημάτων που είναι διαθέσιμες τώρα, οι συνεργάτες της BorgWarner στο Aftermarket μπορούν να βασίζονται στην τεχνική αξιοπιστία για το μέλλον και να αξιοποιούν, αμέσως, τις υποσχόμενες προοπτικές της αγοράς.

Κάτω από το χαρτοφυλάκιο της BorgWarner, το οποίο περιλαμβάνει τα σήματα BorgWarner Aftermarket, BERU, Delphi Technologies, Delco Remy®, Wahler και Hartridge, υπάρχει μία εξελιγμένη σειρά βασικών προϊόντων, τούρμπο, μίζες, γεννήτριες, τεχνολογίες ανάφλεξης, τεχνολογίες ανακύκλωσης καυσαερίων (EGR), εξοπλισμός δοκιμών ποιότητας OE, διαγνωστικό υλικό και λογισμικό.

«Με προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες που αλληλοσυμπληρώνονται, δείχνουμε πώς οι μάρκες μας BorgWarner και Delphi Technologies είναι πιο δυνατές μαζί. Είναι και οι δύο σεβαστές με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο». Michael Boe, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, στον τομέα BorgWarner Emission, Thermal and Turbo Systems Aftermarket.

«Η αξιοποίηση των δυνατών σημείων που φέρνουν οι μάρκες μας ωφελεί τους πελάτες μας και ενισχύει τη θέση μας στην επόμενη φάση του μετασχηματισμού της ηλεκτροκίνησης που έρχεται στο Aftermarket του αυτοκινήτου. Η αποστολή μας στη δευτερογενή αγορά είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα συνεργεία και τους τεχνικούς, για την παροχή υπηρεσιών και τη συντήρηση των οχημάτων του σήμερα και του αύριο». Neil Fryer, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Delphi Technologies Aftermarket.

Η φετινή έκθεση Automechanika Φρανκφούρτης χρησίμευσε ως πλατφόρμα για την BorgWarner Aftermarket, ώστε να λανσάρει νέα γκάμα προϊόντων διπλού συμπλέκτη για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και θερμαντήρες ψυκτικού υγρού υψηλής τάσης (HVCH) για θέρμανση μπαταρίας και καμπίνας σε ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα. Με τη νέα γκάμα προϊόντων, η τεχνογνωσία της Πρώτης Τοποθέτησης μεταφέρεται και στη δευτερογενή αγορά.

Η Delphi Technologies, που ανήκει στη BorgWarner, παρουσίασε από την πλευρά της δύο νέες σειρές του συστήματος πέδησης, στην έκθεση. Στα τέλη του 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει μία σειρά από διμεταλλικούς δίσκους φρένων χαμηλού βάρους, που διαθέτουν νέα επίστρωση, η οποία προσφέρει ανώτερη αντιδιαβρωτική προστασία και κορυφαίας ποιότητας αισθητική. Επίσης, παρουσιάστηκε μία σειρά από τακάκια φρένων φιλικών προς το περιβάλλον, που έχουν σχεδιαστεί για τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία.

Επιπλέον, η Delphi Technologies διαθέτει και λύσεις για τα βαρέα οχήματα ντίζελ Euro 6, βοηθώ-ντας τα έτσι να πληρούν κρίσιμα πρότυπα εκπομπών ρύπων. Το πρόγραμμα επισκευής είναι μία οικονομικά αποδοτική λύση, που περιλαμβάνει ανταλλακτικά, εργαλεία και εκπαίδευση για εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Delphi Technologies για να αναπτύξουν τις προσφορές συντήρησης σε μπεκ F2.

Ο πάγκος δοκιμών Hartridge CRi-Pro προσθέτει δυνατότητες διάγνωσης και κωδικοποίησης, ενώ είναι κατάλληλος για την πραγματοποίηση μίας ολοκληρωμένης εργασίας, καλύπτοντας όλες τις μάρκες, για συνεργεία που αναζητούν λύσεις δοκιμής και κωδικοποίησης για την τελευταία γενιά των μπεκ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.