Μονάδες συντήρησης κλιματιστικών ACS 663 και ACS 653
Bosch

Μονάδες συντήρησης κλιματιστικών ACS 663 και ACS 653

Οι μονάδες συντήρησης κλιματιστικών ACS 663 (για R1234yf) και ACS 653 (για R134a) της Bosch συνδυάζουν ταχύτητα, λειτουργική ευελιξία, αυτοματισμό και συνδεσιμότητα, για τη διασφάλιση εξαιρετικής ποιότητας εργασίας και κερδοφορίας στο συνεργείο.

Οι μονάδες είναι ιδανικές για τα συνεργεία με μεσαίο έως υψηλό φόρτο εργασίας στον τομέα του κλιματισμού. Με τεχνολογία μέτρησης υψηλής ακρίβειας και πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία επιτρέπουν την αποτελεσματική συντήρηση των συστημάτων κλιματισμού σε συμβατικά επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, υβριδικά ή ηλεκτρικά οχήματα.

Η ενσωματωμένη λειτουργία βαθιάς ανάκτησης εξασφαλίζει ποσοστό ανάκτησης έως και 99%, για μέγιστη οικονομία και περισσότερη βιωσιμότητα. Εκτελούν όλες τις εργασίες πλήρως αυτόματα και χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση. Με ισχυρά εξαρτήματα και ενσωματωμένη δοκιμή κενού, έχουν σχεδιαστεί για να εξοικονομούν χρόνο κατά τις εργασίες συντήρησης. Επιπλέον, διαθέτουν διάφορα κιτ μετασκευής, π.χ. το κιτ σύνδεσης Wi-Fi, το κιτ ανίχνευσης ψυκτικού ή ανίχνευσης διαρροής N2/N2H2, και μπορούν να προσαρμοστούν με ακρίβεια στις μεμονωμένες απαιτήσεις του κάθε συνεργείου. Παράλληλα, ο απλός σχεδιασμός των μονάδων επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εσωτερικά μέρη, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του συνεργείου.

Πλεονεκτήματα

  1. Σχεδιασμός φιλικός προς τη συντήρηση: Για εύκολη και αποτελεσματική πρόσβαση στα εσωτερικά εξαρτήματα της μονάδας συντήρησης συστημάτων κλιματισμού.
  2. Καινοτόμο σύστημα φιάλης λαδιού: Για συντήρηση αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης και υβριδικά οχήματα (PAG/POE).
  3. Σχεδιασμένο με γνώμονα την εμπειρία του χρήστη: Για τον τέλειο συνδυασμό αντοχής και ευελιξίας στη χρήση.
  4. Ασφαλής εργασία, χάρη στην έξυπνη διαχείριση λαδιών που αποτρέπει τη μόλυνση διαφορετικών λαδιών με ανεξάρτητο, ερμητικά σφραγισμένο σύστημα συμπλήρωσης λαδιού.

Διαβάστε ακόμα:
Κωδικοί QR για πληροφορίες σε τεχνικούς
Ασφαλής πρόσβαση για τη διάγνωση
Οι αισθητήρες ρεύματος μπαταρίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.