Πώματα καλοριφέρ από την Dayco
Dayco

Πώματα καλοριφέρ από την Dayco

Η Dayco, κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης κίνησης Πρώτης Τοποθέτησης (OE), επεκτείνει το πρόγραμμά της στη δευτερογενή αγορά, για να συμπεριλάβει πώματα πιέσεως (τάπες) ψυγείου και δοχείου διαστολής.

Η εταιρεία έγινε γνωστή σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας προϊόντα μετάδοσης ισχύος OE για τους συνεργάτες της, κατασκευαστές οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, η Dayco έχει αυξήσει σημαντικά την γκάμα της στον τομέα της θερμικής διαχείρισης, για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της στο Aftermarket. Έτσι, παρέχει προϊόντα ποιότητας ΟΕ και αποτελεί έναν αξιόπιστο προμηθευτή για μία ευρεία γκάμα εξαρτημάτων.

Προσηλωμένη στην παροχή ανταλλακτικών κορυφαίας ποιότητας, η Dayco έχει δημιουργήσει μία γκάμα πωμάτων καλοριφέρ, η οποία περιλαμβάνει επίσης πώματα δοχείων διαστολής και χαρακτηρίζεται από τα πρότυπα ποιότητας OE. Αυτό αφορά τον σχεδιασμό, τη σύνθεση, αλλά και την απόδοση, η οποία διασφαλίζεται, π.χ., με τη χρήση εξατομικευμένων υλικών για την παραγωγή των ελατηρίων εσωτερικής πίεσης και των στεγανοποιητικών.

Διευρύνει την γκάμα της στον τομέα της θερμικής διαχείρισης, με πώματα καλοριφέρ και πώματα δοχείων διαστολής, τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας OE.

Εναλλακτικοί συνδυασμοί

Οι κατασκευαστές οχημάτων στην περιοχή EMEA έχουν υιοθετήσει εναλλακτικούς σχεδιασμούς συστημάτων ψύξης. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα -συχνά υποτιμημένα- εξαρτήματα διασφαλίζουν ότι η πίεση λειτουργίας στο κύκλωμα ψύξης είναι σταθερή, εμποδίζουν την είσοδο αέρα στο σύστημα και επιτρέπουν την απελευθέρωση υπερπίεσης.

Γενικά, ένα πώμα ψυγείου χρησιμοποιείται σε σύστημα ανοιχτού κυκλώματος, παλαιότερου σχεδιασμού, αν και εξακολουθεί να προτιμάται από πολλούς Ασιάτες κατασκευαστές, ενώ ένα πώμα διαστολής χρησιμοποιείται σε σύστημα κλειστού κυκλώματος, λύση που υιοθετείται από τους περισσότερους Ευρωπαίους. Όσον αφορά το κυρίαρχο υλικό τους, τα πώματα του ψυγείου είναι σχεδόν πάντα κατασκευασμένα από πρεσαριστό ατσάλι και τα πώματα του δοχείου διαστολής από πολυμερές, αλλά κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η πίεση για την οποία προορίζονται, η οποία είναι τυπωμένη ή χαραγμένη σε εμφανές σημείο.

45 κωδικοί ανταλλακτικών

Όσον αφορά την κάλυψη του στόλου των οχημάτων, η Dayco έχει διασφαλίσει ότι η γκάμα των 45 κωδικών ανταλλακτικών, που προσδιορίζεται με τον γενικό κωδικό προϊόντος DRC, καλύπτει το 80% των εφαρμογών στην περιοχή EMEA, που αντιπροσωπεύει περισσότερους από 480 κωδικούς ΟΕ. Τα δημοφιλή πώματα περιλαμβάνουν τους κωδικούς DRC035 και DRC057, που από κοινού καλύπτουν 45 εκατομμύρια οχήματα VAG, και τους κωδικούς DRC053 και DRC056, που συνδυάζονται για να καλύπτουν ένα μείγμα 43 εκατομμυρίων μοντέλων Stellantis και Ford. Άλλοι γνωστοί και επιτυχημένοι κωδικοί είναι οι: DRC045 για 15 εκατομμύρια Ford, JLR και Volvo, DRC049 για 8 εκατομμύρια BMW και DRC004 για 13 εκατομμύρια ασιατικά οχήματα.Φυσικά, η γκάμα υποστηρίζεται πλήρως και ως προς το υλικό μάρκετινγκ, ενώ οι τεχνικές προδιαγραφές και τα δεδομένα προϊόντος είναι διαθέσιμα μέσω της παγκόσμιας ιστοσελίδας της εταιρείας, όπου ακριβείς πληροφορίες αναγνώρισης και αναφοράς εφαρμογών μπορούν, επίσης, να αναζητηθούν μέσω του πληρέστατου ηλεκτρονικού καταλόγου (webcat).

Υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας προς τη δευτερογενή αγορά, κάθε πώμα συσκευάζεται ξεχωριστά σε υψηλής ποιότητας και διακριτική συσκευασία, που αντικατοπτρίζει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο εταιρικό σήμα της Dayco.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dayco, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της για τη δευτερογενή αγορά, www.daycoaftermarket.com, όπου μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες τεχνικές πληροφορίες και υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ποιότητας OE της Dayco, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.dayco.com

ΠΗΓΗ: DAYCO  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.