Νέα σειρά τακακίων για αμιγώς ηλεκτροκίνητα
Delphi

Νέα σειρά τακακίων για αμιγώς ηλεκτροκίνητα

Με τον καιρό τα EV γίνονται όλο και πιο mainstream, συνεπώς υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας Aftermarket. H νέα σειρά τακακιών φρένων EV της Delphi βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των μελλοντικών τεχνολογιών, παρέχοντας στα συνεργεία μία λύση EV που προσφέρει υψηλή απόδοση πέδησης με προδιαγραφές OE.

Με βάση λεπτομερείς συγκρίσεις, αυτή η σειρά είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες στον κόσμο σήμερα και καλύπτει τα πιο δημοφιλή μοντέλα στο Aftermarket: Nissan Leaf και Tesla Model S/Model 3, εκτός από τα νεότερα μοντέλα όπως BMW i4/iX, Mercedes EQC/EQEE/QS και Porsche Taycan/Cross Turismo.

Παρουσιάζοντας 52 κωδικούς ανταλλακτικών που καλύπτουν 2,7 εκατομμύρια κυκλοφορούντα οχήματα στην Ευρώπη, η Delphi παρέχει μία σημαντική ευκαιρία εξυπηρέτησης για τα συνεργεία. Τα συγκεκριμένα προϊόντα καλυμμένα με προηγμένη επίστρωση, παρέχουν καλύτερη απόδοση αρχικής τριβής απευθείας από το κουτί.

Ειδικότερα, η πλάκα με ασημένια επίστρωση πούδρας προσφέρει υψηλή αντοχή στη σκουριά και εξαιρετική ανθεκτικότητα και η πολυστρωματική σύνθετη στεφάνη από χάλυβα και καουτσούκ ελαχιστοποιεί τον θόρυβο και τους κραδασμούς, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση ακινητοποίησης, ενώ έχει προστεθεί δείκτης φθοράς των τακακιών για να υποδείξει πότε χρειάζονται αντικατάσταση. Όπως όλα τα τακάκια Delphi, αυτή η νέα σειρά EV μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας από το κουτί με όλα τα απαραίτητα και σε ορισμένες περιπτώσεις παρέχεται πρόσθετο υλικό για να διευκολύνει την τοποθέτηση.

Περιλαμβάνονται κλιπ, βίδες δαγκάνας με σωστή κόλλα σπειρώματος, καλώδια φθοράς και ένα φακελάκι γράσου για μια ολοκληρωμένη λύση προσαρμογής, που επιτρέπει τη σωστή εφαρμογή για πρώτη φορά με ελάχιστες επιστροφές. «Η προσπάθεια για πράσινη ηλεκτροκίνηση και η συμβολή σε πρότυπα φιλικά προς το περιβάλλον, ήταν στο επίκεντρο της ανάπτυξης αυτής της νέας σειράς για αρκετά χρόνια. Η βαθμολογία AASA Leafmark™ ‘N’ είναι μια υπόσχεση στους πελάτες μας ότι τα προϊόντα που αγοράζουν έχουν σχεδιαστεί με χρήση φιλικών προς το περιβάλλον, υλικών τριβής χωρίς χαλκό και βαρέα μέταλλα, εξασφαλίζοντας ανθεκτικά τακάκια», δήλωσε ο Laurence Batchelor, Chassis Global Product Lead.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.