Το µέλλον του Aftermarket στο Παρίσι
equip auto

Το µέλλον του Aftermarket στο Παρίσι

Η EQUIP AUTO αποτέλεσε σηµείο συνάντησης της δευτερογενούς αγοράς και ανέδειξε τις πρωτοποριακές λύσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα διαµορφώσουν τον κλάδο και θα συµβάλλουν καθοριστικά στην πορεία προς µία πιο φιλική προς το περιβάλλον και διασυνδεδεµένη κινητικότητα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση EQUIP AUTO στο Παρίσι τον Οκτώβριο, όπου συµµετείχαν 78.280 ενδιαφερόµενοι από τον κλάδο, ενώ σχεδόν 1000 εταιρείες και µάρκες εξέθεσαν τα προϊόντα και τις καινοτόµες λύσεις τους, µε το 45% αυτών να είναι νέοι εκθέτες. Η γαλλική έκθεση επιβεβαίωσε, έτσι, τη θέση της ως µία κορυφαία διοργάνωση για κάθε κρίκο του after-sales της αυτοκινητοβιοµηχανίας και των υπηρεσιών για τη συνδεδεµένη κινητικότητα.

Πραγματοποιήθηκε στις 18-22 Οκτωβρίου και, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και εκπλήρωσε τους στόχους που είχαν τεθεί, καθώς προσέλκυσε έναν μεγάλο αριθμό οργανισμών, εκθετών και επισκεπτών. Τα προσεγμένα περίπτερα και οι εκδηλώσεις των εκθετών προσέφεραν μία ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι εκθέτες ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη φετινή διοργάνωση, επισημαίνοντας το υψηλό ενδιαφέρον των επισκεπτών, που είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθούν υψηλές πωλήσεις και να αναπτυχθούν νέες επαγγελματικές σχέσεις.

«Η ανταπόκριση από τους εκθέτες είναι ενθουσιώδης. Επιβεβαιώνουν ότι βίωσαν µία ξεχωριστή EQUIP AUTO Paris, που χαρακτηρίστηκε από τη φιλική ατµόσφαιρα, την υψηλή επισκεψιµότητα και το επίπεδο των επιχειρηµατικών ευκαιριών. Τα χαµογελαστά πρόσωπα που είδαµε τόσο στους διαδρόµους, όσο και στα περίπτερα, επίσης επιβεβαίωσαν ότι ο σχεδιασµός και το πρόγραµµα ήταν απολύτως συµβατά και εναρµονισµένα µε τις ανάγκες της βιοµηχανίας», σχολίασε η διευθύντρια της EQUIP AUTO, Aurelie Jouve.

Οι διοργανωτές της έκθεσης δήλωσαν ικανοποιημένοι και από τη διεθνή απήχηση, με τη συμμετοχή πάνω από 160 εκθετών από 20 διαφορετικές χώρες (Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία κ.ά.), καθώς και 40 κορυφαίων αγοραστών από 8 χώρες (Αλγερία, Βέλγιο, Ισπανία, Μαρόκο, Ιταλία, Ολλανδία, Τυνησία και Τουρκία).

Ένα καθοριστικό γεγονός για τη βιοµηχανία και την κινητικότητα

Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία και το Aftermarket αποτελούν ισχυρούς τομείς για τη γαλλική οικονομία, η EQUIP AUTO υποδέχθηκε εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου της χώρας, καθώς και της διεθνούς σκηνής. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις τους με εκθέτες, επέτρεψαν στα μέλη της γαλλικής κυβέρνησης να εκτιμήσουν πλήρως την καθοριστική συμβολή και τον πλούτο της έκθεσης, καθώς και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για τις νέες λύσεις κινητικότητας και τις καινοτομίες που προάγουν τη μετάβαση σε μία φιλική προς το περιβάλλον αυτοκινητοβιομηχανία.

Επόµενος σταθµός: Λυών

Μετά την επιτυχία της έκθεσης στο Παρίσι, η EQUIP AUTO στρέφεται στο μέλλον και προετοιμάζει τη νέα της διοργάνωση στη Λυών, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2023 από κοινού με το Lyon Motor Show.

«Είµαι ιδιαίτερα ικανοποιηµένος από αυτή την πενθήµερη έκθεση και συγχαίρω όλο το προσωπικό και τους εκθέτες για τη συµβολή τους. Όλη την εβδοµάδα, πλήθος ενδιαφεροµένων κατέκλυσε τους διαδρόµους, µε ενθουσιασµό που βρίσκονταν εδώ. Πολλοί έχουν ήδη επιβεβαιώσει την προ-εγγραφή τους για την EQUIP AUTO Lyon το 2023. Το στοίχηµα απέδωσε! Τώρα, θα βρεθούµε όλοι για να αξιολογήσουµε την έκθεση, να συνεχίσουµε να προχωράµε σε βελτιώσεις και να επικεντρωθούµε στο επόµενο βήµα. Ανυποµονούµε να συναντηθούµε στην Eurexpo µε το Lyon Motor Show», σηµειώνει ο Philippe Baudin, πρόεδρος της EQUIP AUTO.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.